Sıcak 2 Adet Deri El Sanatları Tutma Klipsi Ahşap Araçları El Aleti Seti Masa Masaüstü Dikiş Dikiş Bağlama Midilli At Kelepçe Araçları, 21

₺812.81 ₺609.71

  • Etiketler: yüksek bobin dikiş
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s104029

Tanım

Sıcak 2 Adet Deri El Sanatları Tutma Klipsi Ahşap Araçları El Aleti Seti Masa Masaüstü Dikiş Dikiş Bağlama Midilli At Kelepçe Araçları, 21

2 Adet İstinat Klip: 1 Adet 213 * 78 * 57mm & 1 Adet 25 * 10*10 cm

Montaj yöntemi: Kancayı ve halkayı masaüstüne koyun, ağırlığı 1-2 saat boyunca üzerine koymanızı öneririz, daha sonra kullanılabilir.Masaüstünün kanca halkasındaki ahşap kelepçenin altına basın.

Paslanmaz çelik U tipi kartı alt yuvaya takın.Basınç bittikten sonra tahta klips sıkıca yapışır,sallanmaz (not:Takılan u şeklindeki kart,alt kısmın kanca ve halka yüzeyinden çıkmasına izin veremez, aksi takdirde sabitlenmez ve sallanması kolay olmaz).

Metal mekanik sıkma, ayarlanabilir dişli çubuklar.Vidalar sorunsuz bir şekilde sıkılabilir ve paslanması kolay değildir.

Paslanmaz çelik araba kolu ayarlanabilir ve sıkma ihtiyaçlarının herhangi bir boyutunu karşılayabilir.Ahşap kelepçe deformasyon direncine,aerodinamik tasarıma ve düzgün orana sahiptir.

Renk: ahşap rengi

Malzeme: ahşap

Boyutu:yaklaşık 213 * 78 * 57mm & 25 * 10*10 cm

Paket içeriği:

2 * El-dikişli ahşap klip

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tip El Aleti Parçaları
Kaynak Anakara Çin
Kullanım Ev yapımı DIY
Malzeme Plastik