2020 Retro Kahverengi Amerikan Tarzı Erkekler Rahat Ceket Artı Boyutu XXXL Hakiki İnek Derisi Sonbahar Slim Fit Doğal Deri Ceket

₺18 635.05 ₺5 217.84

  • Etiketler: radyo retro kahverengi, elbise kahverengi retro, deri ceket kış 2020 bo, ceketler erkekler beyaz kış 2020, erkek deri ayakkabı 2021 gucci, rockabilly ceket retro, kışlık ceket erkekler 2020 xiaomi, erkekler golf ayakkabıları hakiki deri, etek retro kahverengi, bluz retro
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s10438

Tanım

100 % Gerçek Fotoğraf

Sevgili dostlar!Çok uzun bakın, denemek için bir sırt satın alın!Önemli değil satın almayın, koleksiyonlara yardımcı olabilir!

Ayrıca arkadaşlarınız veya ailenizle paylaşabilirsiniz.

Sevkiyat:

Bir sipariş verdiğinizde, lütfen bir nakliye yöntemi seçin ve nakliye ücreti dahil sipariş için ödeme yapın.Ödemeniz tamamlandıktan sonra 3 gün içinde ürün göndereceğiz.

Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi uarantee yok ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle, ürününüzün denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir.Lütfen alıcıların ülkenize ithalat için tüm ek gümrük ücretleri, aracılık ücretleri, vergileri ve vergilerden sorumlu olduğunu unutmayın.Bu ek ücretler teslimat sırasında toplanabilir.Biz reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergilerinin sorumludur.

Dönüşler:

Müşterilerimize elimizden gelenin en iyisini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Öğeleri herhangi bir nedenle aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz.Ancak, alıcı iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.Öğeler iade edildiğinde hasar görür veya kaybolursa, alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini telafi etmek için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır.

Alıcı, öğeleri iade etmek için nakliye ücretlerinden sorumlu olacaktır.

Garanti Bakımı:

1 Aylık ücretsiz değiştirme sunuyoruz.Alıcılar, ürünü aldıktan sonraki 15 gün içinde değiştirme talebinde bulunabilirler.Alıcı ürünü orijinal koşullarda bize iade etmeli ve iade için nakliye masraflarını karşılamalıdır.

Ayrıca 12 aylık ücretsiz bakım sağlıyoruz.Alıcı ürünü orijinal koşullarda bize iade etmeli ve iade için nakliye masraflarını karşılamalıdır.

Herhangi bir parçanın değiştirilmesi gerekiyorsa, alıcı değiştirilecek parçaların masraflarını da ödemelidir.

Öğeleri iade etmeden önce, lütfen iade adresini ve lojistik yöntemini bizimle onaylayın.Öğeleri lojistik şirketine verdikten sonra, lütfen bize takibi gönderin number.As en kısa sürede biz ürün almak, biz tamir veya en kısa sürede onları alışverişi.

Geri bildirim:

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Bize ulaşın: Firmamız deri işleme fabrikasında on yıllık tecrübeye sahiptir, evde müşteriler ve abroad.Is her türlü deri, deri ürünleri gibi profesyonel üretim ve işleme firmaları, eksiksiz, bilimsel bir kalite yönetim sistemine sahiptir.Şirketin bütünlüğü, gücü ve ürün kalitesi tarafından tanınan industry.To işleme acentesi, toptan, perakende işini üstlenin.Ziyaret etmek, rehberlik etmek ve iş görüşmesi yapmak için tüm arkadaşlara hoş geldiniz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kalınlık standart
Tarz Gündelik
Dış giyim Tipi Deri ve Süet
Tip İnce
Cinsiyet ADAMLAR
Yaka Turn-aşağı Yaka
Dekorasyon Fermuarlılar
Örtüyordu No
Astar Malzemesi Polyester
Malzeme İnek Derisi
Model Numarası MAX-OP25
Kapatma Tipi fermuarlı
Giyim Uzunluğu Düzenli
Kol Uzunluğu (cm) Tam
Desen Türü Katı
Sökülebilir Parça hiçbiri