180 cm x 90 cm x 3 cm Tavukçuluk Ekipmanları Domuz Yetiştiriciliği Dezenfeksiyon Ayak Mat

₺4 571.75

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s113313

Tanım

ürün açıklaması

Dezenfeksiyon Matı, işçilerin bot ve ayakkabılarını dezenfekte etmek için herhangi bir tesisin girişine veya çıkışına yerleştirilen balık kuluçkahanelerinde ve çiftliklerinde dezenfekte edici ayak banyoları olarak kullanın.

Biyo-güvenlik uygulaması için ideal,.Son derece emici, Uzun ömürlü.

Dezenfekte edici solüsyonla birlikte kullanıldığında, paspaslar kontrollü bir alana girmeden önce bir kişinin ayakkabılarını dezenfekte edecektir.Benzersiz tasarım, çözeltinin buharlaşmasını azaltır ve ayrıca dezenfektanın kontaminasyonunu azaltmaya yardımcı olur.

Bu paspaslar, ayakkabıların ve botların dezenfekte edilmesini sağlayan geçirgen bir üst kumaşa sahiptir.Dezenfeksiyon çözeltisinin sızmasını veya sızmasını önlemek için alt ve yanlar geçirgen olmayan malzemeden yapılmıştır.Tüm paspaslar, paspasınızı girişinize pürüzsüz ve düz bir zemin yüzeyine yerleştirmek için 30 mm'lik bir iç yapıştırılmış üretan köpük çekirdeğine sahiptir.Çözeltinizi, iç köpük çekirdeği tarafından hemen emileceği paspasın üst yüzeyine dökün.Yaya trafiği paspasın üzerinden geçtiğinde, çözelti ayakkabıların üzerine geçirilir.

Dezenfeksiyon Matı, herhangi bir dezenfektan veya dezenfektanla birlikte kullanılabilir, bu da hızlı ve kolay çözelti uygulaması ve taşınabilirlik sağlar.

Detaylı Görüntüler

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Renk Siyah ve mavi
Yerel Hizmet Konumu hiçbiri
Menşe yeri Çin
Model Numarası LB060003'NIN sohbeti
Özellik kolay kurulum
Tip Diğer, Dezenfeksiyon
Dizayn Taşınabilir
Kaynak Anakara Çin
Boyut 180*90*3cm
Malzeme Plastik
Kullanmak DOMUZ
Garanti 1.5 yıl
Koşul Yeni
Showroom Konumu hiçbiri