12 Adet İğne Ucu tutkal şişesi sıkılabilir şişe Dağıtım İğnesi Sızdırmazlık İğne Ucu Şişeleri Dağıtıcı İğne Damla Nakliye

₺43.70 ₺31.38

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s115033

Tanım

Özellikler:

OOTDTY'NIN sohbeti

marka yeni ve yüksek kaliteli

Yüksek Kaliteli Malzeme: Yüksek kaliteli yumuşak düşük yoğunluklu polietilen (LDPE) ve paslanmayan ve korozyona dayanıklı iğne yağlayıcı, yumuşak ve elastik baskı, sıvıyı sadece hafif bir sıkma ile kolayca sıkabilirsiniz; yarı saydam şişe gövdesi tasarımı, kalan sıvı hacmi her zaman net bir şekilde gözlemlenebilir.

Hassas ve Kompakt: Yağ aplikatörünün 1,5 cm uzunluğundaki hassas paslanmaz çelik iğnesi, sıvıyı ihtiyacınız olan yere eşit ve sabit bir şekilde kolayca ve doğru bir şekilde dağıtmanızı sağlar.İğne deliği ve kapak sıkıca dikilir, bu nedenle sıvı sızıntısı konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

Üstün Sızdırmazlık: Sıvı dağıtıcımız ve şişemiz mükemmel uyum sağlar, böylece damlatıcıyı kullanırken sıvı başka hiçbir yerden sızmaz.Sızdırmaz, kolay kaybı önlemek için şişe gövdesine yakından bağlanabilir ve ayrıca sıvının sızıntısını ve buharlaşmasını daha iyi koruyabilir.

Ekleme Hunisi ile: 12 adet damla şişesi, sıvı eklerken sıvının sıçramasını azaltabilen ve sıvının kolay enjeksiyonunu sağlayan iki huni ile donatılmıştır.Ve dört hacim seçeneği vardır (5ml, 10ml, 20ml, 50ml).

Çoklu Kullanımlar: yağ aplikatörleri, av ekipmanınızı korumanıza yardımcı olabilir veya bisiklet tamirinde anlayışlı bir rol oynayabilir ve motorcycles.It dikiş makineleri, el sanatları, onarımlar, mutfaklar vb.Gibi kapalı alanlarda boyamak için de kullanılabilir.

Özellikler:

Malzeme: Plastik, Paslanmaz Çelik

Renk: Resimde Gösterildiği Gibi

Paket Ağırlığı: yaklaşık.370g

Stil Seçenekleri: 5 ml / 10 ml/ 20 ml / 50 ml

Boyutu: yaklaşık.8x2 cm / 3. 15x0. 78in

(Daha fazla boyut detayı, lütfen fotoğrafa bakın.)

Paket içeriği:

12 Adet x Yağ Aplikatör

2 Adet x Huni

Not:

Izin lütfen 1-2 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tip Çok fonksiyonlu Aletler
Kaynak Anakara Çin