15220 # Zarif Spagetti Sapanlar Yay Kemer Tül A-line gelinlik doğum günü partisi elbisesi Artı Boyutu Kadınlar İçin Balo Abiye elbise

₺2 073.24

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s1155

Tanım

Müşteri önce okumalı:

1.Biz (FANWEİMEİ) Çin Suzhou şehrinde fabrika, biz çok hızlı yapma ve nakliye işleyebilir.Standart boyut için genellikle 3-10days gerekir.Ismarlama ihtiyaç için 10-15days.

2.Çoğu modelimize çok sayıda gerçek fotoğraf çekiyoruz ve gerçek fotoğrafı sayfalara güncellemeye devam edeceğiz, bu da gördüğünüz şeyin elde ettiğiniz şey olduğuna inanmanızı sağlayacaktır.

3.Seçilen boyut en önemli şeydir.Lütfen kesinlikle boyut grafiğimize göre, özellikle elbisenin arkasındaki fermuarlı modellere göre olduğundan emin olun.

Özel yapılmış bir elbiseye ihtiyacınız varsa lütfen bizimle iletişime geçin, size ölçmeniz gereken verileri ve ayrıca ölçüm talimatını vereceğiz.

4.Bu elbiseye çok acil ihtiyacınız varsa ,lütfen Sevgiorganizasyon.com.tr standart nakliye veya bu nakliye hızının yavaş olduğu başka bir ücretsiz nakliye yöntemini seçmeyin, elbise kullanım tarihi hakkında bizimle iletişime geçmenizi öneririz ,diğer hızlı nakliye yöntemlerini seçip seçemeyeceğinizi size söyleyeceğiz.

GERÇEK ÖRNEK İLE TELEFONLA GERÇEK FOTOĞRAF

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Dekorasyon Yay, Dantel
Kaynak Anakara Çin
Elbiseler Uzunluğu Çay Boyu
Öğe Türü Abiye
Malzeme Polyester
Kol Uzunluğu (cm) Kolsuz
Moda Elemanı Şeker Rengi
Yaka Bir tanem
Model Numarası 15220
Yaş hedefli Tüm yaş
Kol Stili Spagetti Kayışı
Siluet A-hattı
Desen Türü mono
Neden Doğum günü
Marka Adı NoEnName_Null
CN Jiangsu
Kumaş Türü Tül
Tarz Modern Tarz
Gerçek Görüntüler Evet
Dahili Sütyen Evet
Tren hiçbiri
Bel kısmı Doğal Faktörler