Yeşil Kolsuz Çiçek Kız Düğün Töreni Dantel İnciler Çocuklar Çiçek Topu cüppeli elbiseler Kızlar için Resmi Akşam Giyim

₺332.67 ₺282.81

  • Etiketler: çocuklar için çiçek dantel kumaş, kız elbise, parti ve düğün için kadın elbiseleri, Elbiseler
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s1170

Tanım

6-9 M(70 CM) - 12-18 M (80 CM) -24 M (90 CM) -3 T (100 CM) -4 T (110 CM)

Gümrük ve ithalat vergileri

Siparişlerin ülkenizdeki gümrükleri temizlemesi gerekebilir.

Lütfen siparişinizin ek ithalat vergileri, vergiler veya gümrükle ilgili diğer ücretlere tabi olup olmayacağını kontrol edin.

İthalat vergileri, vergiler veya diğer gümrük ücretleri teslimat üzerine nakliye şirketi tarafından tahsil edilecektir.

Ülkenizdeki gümrük departmanının neden olduğu gecikmelerden tedarikçiler sorumlu değildir.

Uluslararası ticaret sırasında ek maliyetler veya gecikmeler meydana gelebilir.Biz içtenlikle iade talebinde bulunmak veya olumsuz geribildirim bırakmak için bir neden olarak ek ithalat maliyetleri veya gümrükleme gecikmeleri kullanmamanızı umuyoruz

Şartlar VE İADE POLİTİKASI

1.Adresi Değiştir-Adresinizi değiştirmek istiyorsanız, lütfen önceden bize bildirin.Aksi takdirde, siparişiniz sipariş gönderim adresinizde belirttiğiniz adrese gönderilecektir.

2.İptal Edilen İşlemler-İşlemleri iptal edebiliriz, hemen işleme koyabilmemiz için bize bildirin.Öğenin zaten gönderilmiş olması durumunda iptal edemeyiz.

3.Açıklandığı Gibi Yanlış Öğe Alındı-Biz insanız ve zaman zaman hatalar yapıyoruz, ancak bunları alıcının tercih ettiği şekilde düzeltmeye istekliyiz.Alınan öğe yanlışsa veya ürün listeleme fotoğraflarında gösterilenle aynı değilse, alınan öğenin gerçek fotoğraflarını ve ambalajını (paketin üzerindeki etiketi göstererek) göndermenizi isteyeceğiz.Bu bizim sop'umuz, kesin ve kayıt amaçlı olmamız için.

4.DOA / Aldıktan Sonra Hasar Gördü-Hasar görmemesi için öğelerimizin göndermeden önce düzgün bir şekilde paketlendiğinden emin oluruz. item.In nakliyeden kaynaklanabilecek hasarlı bir ürün aldıysanız, lütfen bize alınan ürünün fotoğraflarını ambalajıyla birlikte gönderin (paketin üzerindeki etiketi gösterir). daha fazla işlem yapabilmeleri için derhal nakliye departmanımıza kontrol etmemiz ve rapor etmemiz gerekir.

5.Arızalı / Uyumsuz-Öğelerimizi toplu olarak alıyoruz, bu nedenle bazılarının kusurlu olması için küçük bir şans var.Öğeleri karşılaştırabilmemiz ve gerekli işlemleri yapabilmemiz için bize alınan öğenin fotoğraflarını ve ayrıca orijinal öğenizi (uyumsuzluk sorunları için) göndermenizi rica ederiz.Bir öğeyi iade etmeniz gerektiğini düşünüyorsanız, RMA talimatlarını verebilmemiz için lütfen nedenini bize bildirin.

Farkına varmak

Tatil ve hafta sonları iş günlerine dahil değildir.Sadece referans için.

............................................................................................................................................................

Geri bildirim

1.Sizin memnuniyetiniz bizim peşinde olduğunu, yani tatminsiz yapmak için bir şey varsa, (bizim ürün ve hizmet dahil,veya başka bir şey), anlaşmazlık sipariş koymak önce tekrar size hizmet için lütfen bize ulaşın, biz sizin için sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

2. Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, olumlu bir Geribildirim bırakın lütfen (5 yıldız ) bizim için,bizim işimizi geliştirmek için çok önemlidir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Model Numarası N3165
Kumaş Türü Tül
Kol Uzunluğu (cm) Kolsuz
Tarz Klasik
Öğe Türü Çiçek Kız Elbise
Marka Adı SEVEREK
Kol Stili tank
Desen Türü Diğerleri
Dekorasyon Aplikler, Çiçekler, Dantel, İnciler
Yaka O-Boyun
Gerçek Görüntüler Evet
Elbiseler Uzunluğu Diz Boyu
Kaynak Anakara Çin
Siluet Balo elbisesi