Piknikler, Partiler, Düğünler ve Barbeküler için Kapaklı ve Saplı ve Astarlı Country Tarzı Hasır Piknik Sepeti Sepeti

₺789.13 ₺623.38

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s12095

Tanım

Premıum kalıte: toksik olmayan ve çevre dostu, güvenli ve uzun hizmet süresi için dayanıklı.Rahat taşıma kolu, taşımayı daha kolay hale getirir ve mutlu piknik zamanınızın tadını çıkarır.

Çift Kapaklı Tasarım: Yüksek taşıma saplı, yuvarlak ve ağrısız tutması rahattır.Çift kapak tasarımı, yiyeceklerinizi, meyvelerinizi veya diğer eşyalarınızı koymak veya çıkarmak için daha uygun hale getirir.

Çıkarılabilir Astar: Çıkarılabilir pamuklu astar, kalın, yumuşak ve temizlemesi kolay, kolay ve kullanışlı, güzel ve pratik dekoratif piknik sepeti olan kalınlaştırılmış kumaştır.

Zarif tasarım: Oval Depolama Sepeti güzel görünüme sahiptir.Kumaşla eşleştirilen çekici dokuma hasır çerçeveler, odanıza güzel ve zarif bir görünüm katar, aynı zamanda mükemmel bir ev dekorasyonudur.

Piknik Zamanının Tadını çıkarın: Piknik, yürüyüş, kamp, aile toplantıları için harika olan çok yönlü piknik sepeti, çeşitli yiyecekleri, şarabı saklamak ve mutlu piknik zamanınızın tadını çıkarmak için büyük kapasiteye sahiptir.

Özellik 1: Dokuma sepet

Özellik 2: Meyve sepeti

Özellik 3: Çiçek sepeti

Özellik 4: Depolama sepeti

Tipi: Piknik sepeti

Renk: gösterildiği Gibi

Malzeme: Hasır + kumaş

Boyutu:Uzunluk 35x Genişlik x 25 Yükseklik x 17 cm

Paket içeriği:

1 x Piknik Sepeti

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
CN Tianjin
Malzeme Hasır
Tip Saklama Sepetleri