Yeni Cairbull Bisiklet Kask Entegral kalıp Kamuflaj Tüm Arazi MTB Yol Sürme bisiklet kaskı Erkekler Kadınlar Bisiklet Aksesuarları M / L

₺1 037.48 ₺622.41

  • Etiketler: ışıklar bisiklet kaskı, beyaz kir bisiklet kaskı, kir bisiklet kaskını özelleştir, oneal kir bisiklet kaskı, kir bisiklet kaskı boyutlandırma, yeşil kir bisiklet kaskı, kamuflaj kask bisiklet, kask bisiklet rapha, kafatası kir bisiklet kaskı, karbon fiber bisiklet kaskı
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s122375

Tanım

Yeni Caırbull Bisiklet Kask Entegral kalıp Kamuflaj Arazi MTB Yol Sürme bisiklet kaskı Erkek Kadın Bisiklet Aksesuarları M / L Malzeme: dış kabuk çevre dostu PC + iç kabuk ABD ithal EPS Boyutu: M (54-58 CM) 3 L (58-62 CM) Ağırlık: M 330g; L 340g Renk: Kamuflaj, beyaz kırmızı, siyah, gri, yeşil Havalandırma delikleri: 15 Uygulama: yetişkin erkekler ve kadınlar Güvenlik düzenlemeleri: CE EN 1078 / CPSC Gönderi:

1. Bir sipariş verdiğinizde, lütfen bir nakliye yöntemi seçin ve nakliye ücreti dahil sipariş için ödeme yapın.

2. Ödemeniz tamamlandıktan sonra siparişler 3-7 gün içinde işlenecektir.

3. Nakliye ücreti herhangi bir ithalat vergisi içermez ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.

4. Lütfen alıcıların ülkenize ithalat için tüm ek gümrük ücretleri, aracılık ücretleri, vergileri ve vergilerden sorumlu olduğunu unutmayın.Bu ek ücretler teslimat sırasında toplanabilir.Biz reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

5. Biz sadece teyit sipariş adresine gemi, sipariş adresi kaçinci zorundadir.

6. Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle.Ancak, gönderinizi ödemeden itibaren 60 gün içinde (Brezilya 90 gün) almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti !

Geri bildirim / Garanti:

Tüm ürünler %100 orijinal yeni ve sevkiyat öncesi test edilmiştir.

Sizin memnuniyetiniz bizim nihai hedefimizdir.Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen.

Bizim ürün veya hizmet ile ilgili bir sorun varsa, geribildirim her türlü ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.

Tüm e-postalar mümkün olduğunca çabuk cevaplandırılacaktır.Cevabımızı almazsanız lütfen e-postanızı veya şikayetinizi yöneticimize tekrar gönderin.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme EPS, dış kabuk çevre dostu PC + iç kabuk ABD ithal EPS
Yaş Grubu Çocuklar
Havalandırma Delikleri 15
Model Numarası CB-19
Sertifika ce
Renk Kamuflaj, Beyaz Kırmızı, Siyah, gri, yeşil
marka CAİRBULL'UN
Uygulama yetişkin erkekler ve kadınlar
Ağırlık (g) M 330g; L 340g
Boyut M (54-58CM), L (58-62CM)
Kaynak Anakara Çin
Tip Entegre-Kask kalıp