Duvara Monte Baharat Rafları Alüminyum mutfak düzenleyici Depolama Rafları Gereçler Kaşık askı kancası Mutfak Alet Aksesuarları Malzemeleri

₺605.28 ₺302.64

  • Etiketler: genişletilebilir bahçe hortumu hızlı, hoparlör çelik askı, ayakkabı kaşık askısı, organizatör alaşım gereçler, genişletilebilir bahçe hortumu 75, genişletilebilir bahçe hortumu gri, kanca audi askı, kaşık askısı mutfak, gereçler dinlenme mutfak düzenleyici, organizatör gereçler yurtiçi
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s1258

Tanım

46273702773266290 Plastik şarap bardakları 7.50 ABD doları / 6.50 ABD doları / 8.50 ABD doları /

[Renk]: Siyah [Malzeme]: Alüminyum [Boyut]: S Uzun 30 cm/11.81 inç M Uzun 40 cm/15.74 inç L Uzun 50 cm/19.68 inç [Özellikler] -1. Siyah elektroforez uzay alüminyum, iyi pas direnci ile -2. 30 kg güçlü yük taşıyan, istikrarlı ve dayanıklı-3. Çıkarılabilir ve kolay temizlenebilir -4. Ürünler -5'i kurmak için kendi ihtiyaçlarına göre delinebilir veya delinemez. BS, BM 6 kanca, BL 8 kanca [Paket içeriği] : 1 adet Mutfak depolama rafı [Not] -1.Farklı üretim partileri nedeniyle, ürün detayları biraz farklı olabilir.Farkı önemsiyorsanız, lütfen dikkatlice satın alın. - 2.Izin lütfen 1-3 CM manuel ölçüm nedeniyle farklılık. - 3.Farklı ekran ve farklı ışık nedeniyle, resim öğenin gerçek rengini yansıtmayabilir.Anlayışınız için teşekkürler.

Çok fonksiyonlu büyük kapasiteli küçük köşe büyük depolama

12 cm içindeki şişeler ve kutular için uygundur.

Kararlı ve dayanıklı, su geçirmez, neme dayanıklı, çıkarılabilir ve temizlenmesi kolay Not:Yanlış kurulum yöntemi, konum hareketine keyfi hasar vb.Gibi geleneksel olmayan kullanım.tazminat kapsamında değildir.

Kurulum maliyetlerinin hantal reddine elveda deyin 1, 1-2 cm'lik sabit arka çubuk aralığına bir tutkal uygulayın.Not: tutkal dalgalı yüzeye yapışır. 2, Yardımcı Yapışkan kağıt gerilir ve sabit şerit duvar yüzeyi ile yapıştırılır. 3, Tutkalın katılaşması için 7 gün bekledikten sonra, Ana kısım kelepçelenir ve yukarıdan aşağıya sabitlenir. 4, Yük taşıma bir sorun değildir.

Hareketli, boyutla sınırlı değil, daha güçlü depolama.İyi korozyon direnci ve pas direnci ile yüksek mukavemetli alüminyum standardı.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Malzeme Maden
Marka Adı SİBAOLU'NUN