Banyo duvarına monte rulo kağıt havlu tutucu Paslanmaz Çelik cam rulo kağıt stant kılıfı Telefon Depolama Raf Raf Yapışkanlı Doku Kutusu

₺368.67 ₺239.69

  • Etiketler: honkai standı, kağıt tutucu tuvalet çizimi, toyota standı, nikel standı, silikon kağıt tutucu, ayı standı tutucu, 100 adet standı, 13 inç standı, antika kağıt tutucu siyah, stand tasarımlı kağıt tuvalet
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s1270

Tanım

Tuvalet kağıdı tutucusunu takmak uygundur .Tuvalet kağıdı havlu tutucusunu takmak için vidalarla delme.

Bu sadece bir banyo donanım kağıt askısı değil, aynı zamanda telefonları ve diğer küçük eşyaları saklamak için bir depolama rafına sahip duvara monte bir banyo aksesuarıdır.

Paslanmaz ve Su Geçirmez: Sürekli paslanmayı önleyen yüksek kaliteli 304 paslanmaz çelikten yapılmıştır.Depolama rafı, kağıt rulosu formunun sıçramasını önler.

Fonksiyon Aralığı: Tuvaleti kullanırken cep telefonu, anahtarlar, mendiller vb.Gibi düşmesi kolay küçük eşyaları yerleştirebilir.

Mega rulo tutar.Tuvalet kağıdı tutucusu, boyuttaki kağıt rulolarının çoğuna uyar.

Malzeme : 304 paslanmaz çelik ve cam

renk: siyah

Paket içeriği :

1 * Doku tutucu (montaj aksesuarları ile)

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Kaliteli Yaşam Mağazanız Kaliteli Bir Yaşam Yaratır.

Kaliteli Yaşam Mağazanız Müşteri Merkezli Fikre Bağlı Kalır, Günlük İhtiyaçların Çevrimiçi Toptan ve Perakende Satışına Odaklanır ve Uygun Maliyetli Ürünler ve Samimi Hizmetlerle Yeni ve Eski Müşterilere Tek Elden Çevrimiçi Alışveriş Deneyimi Sunar.

Ürün Kalitesini Etkin bir şekilde Kontrol Etmek ve Tedarikin Düşük Maliyetli Avantajını Sağlamak için 100'den fazla Üretici ile Uzun vadeli işbirliği Anlaşmaları İmzaladık.Türük Emtia Şehri'nin Emtia ve Bilgi Platformuna Dayanan Operasyon Ekibi, Kaynak Fabrika Kaynaklarını Entegre Eder, malları İnternet üzerinden Dağıtır ve Dolaşım Bağlantılarını Azaltır, "Hızlı Geri Dönüşler ve Küçük Marjlar ve Birlikte Zenginlik Yaratın" İlkesine bağlı Kalır ve Kaliteli Tedarik Hizmetleri ve Bilgi Sağlamaya Çalışır Her Seviyedeki Toptancılar, Çevrimiçi Mağazalar, Fiziksel Mağazalar, Tezgahlar ve Çeşitli Girişimciler için Teknoloji Hizmetleri.

Kaliteli Yaşam Mağazanızı seçin ve Kaliteli Yaşam Mağazanıza Gelin.

Kaliteli Yaşam Mağazanız, yeni ve Eski Müşterileri ziyaret etmek, incelemek ve iş görüşmeleri yapmak için içtenlikle Karşılar.

Mağazamız her gün güncellenmeye devam ediyor.

Lütfen Mağazamıza Dikkat Etmeyi ve Toplamayı Unutmayın ~ ~ ~

Size mutlu bir hayat diliyorum!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Boyut Tek kağıt havlu askısı krom, çift kağıt havlu askısı krom
No Cam doku tutucu
Tarz Yeni Çin tarzı
Sertifika hiçbiri
Renk Parlak
Kaynak Anakara Çin
Şekil Dikdörtgen
Tip Kağıt Tutucular
Malzeme Bardak, cam bakır