Dudaklar Masaj Ince Egzersiz Silikon Anti Aging Yüz Zayıflama Anti Selülit Kırışıklık Rermoval Kadın Dudak kas çalıştırıcı Cihazı

₺53.52 ₺37.54

  • Etiketler: maske frida ağız, kuzgunların ağzını açan maske, prezervatif kadın ağız horoz, el ağız tshirt, topuklu kadın kırmızı ağız balık, sandalet balık ağzı kadın, kadın yüz lateks açık ağız, aksesuarlar oyunlar seks ağız, el aleti düz ağız, maske görüntüleyici ağız
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s131019

Tanım

Belirleme:

Büyük güzellik yüz genişletici, yanaklarda, çenede ve yüzün yaşla sarkan diğer bölgelerinde çalışır.Maskenin uçlarını kulaklarınızın etrafına sararak ve ağızlığı dudaklarınızın arasına yerleştirerek sedyeyi günde 3 dakika kullanın.

Yüz İnceltici, sarkan yüz cildine ve günlük olarak ihtiyaç duyulan kaslara nasıl ihtiyaç duyulacağına dair zamansız soruna basit bir çözümdür.İhtiyacınız olan tek şey günde sadece 3 dakika, kalıba girin ve ardından ağız hareketleri yapın.Yapımcılar, on iki yüz ifadesi kasını kapsamlı bir şekilde güçlendirecek düzenli ve metodik egzersizler üreterek sesli sesleri ( AEIOU ) tekrar tekrar yüksek sesle söylemenizi tavsiye ediyor.

Göz çevresindeki kırışıklıklarla savaşın ve aynanın önünde, banyoda veya her gün uygun herhangi bir zamanda yüzünüzün genel görünümünü şekillendirmeye yardımcı olun.Hareketlere kalıp tarafından ekstra yük verilir, her şeyi biraz daha fazla çalışmaya zorlar ve daha genç, canlı yüzlerle sonuçlanır.

Detaylar:

Malzeme: Silikon

Kullanım Süresi: Günde 3 Dakika

fırsat: gündelik

Boyutu: 8.5x5. 5x7 cm/3.35" x 2.17" 2.76" (Yaklaşık.)

Paket içeriği:

1 X İnce Ağız Kas Sıkılaştırıcı

Sevkiyat

1. Dünya çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

5. SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süresi, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

6. Eğer ödeme 30 gün sonra sipariş almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Siparişinizi takip edeceğiz ve en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

7. Teslim Süresi:

İade ve geri ödeme

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilecek ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!

Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve sipariş KIMLIĞI.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Sevgiorganizasyon.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

4. Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.

Garanti

1. arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.ÖĞELERİ TAMİR ETMİYORUZ VEYA DEĞİŞTİRMİYORUZ

SÜRESİ DOLMUŞ GARANTİ.

Sevgiorganizasyon.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

Geri bildirim

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir.Memnuniyetinizi yerine getirebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz.

Biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Zayıflama Şekillendirici
Güzellik araçları Etiketler
yüz germe Zayıflama Yaması
Anti Selülit Çift Çene yüz ince yama
Makyaj Yüz Masajı
Güç Kaynağı Elektrik Yok
makyaj aracı örnek aksesuar kozmetik
Parça Sayısı Bir Birim
Kaynak Anakara Çin