Gerginlik Kurulu Spor Eğik Pedalı Ayakta İnce Buzağı Sedye Ev Katlanabilir Gerginlik Germe Yardımcı Ekipman

₺216.58 ₺155.94

  • Etiketler: bira fabrikası ekipmanları
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s133550

Tanım

Gerginlik Kurulu Spor Eğik Pedalı Ayakta İnce Buzağı Sedye Ev Katlanabilir Gerginlik Germe Yardımcı Ekipman

Ürün Bilgisi

Renk: yeşil, mavi, pembe, siyah

Malzeme: ABS

Vites sayısı: 5 vites

【 Model Eylem Gösterisi 】 1. Gerçek bir etki elde etmek için lütfen öne doğru bükün ve bağlama tahtasında kendiniz gerin. 2. Bileklerinizi arkanızdan gerin ve omuzlarınızı aşağı doğru bastırın, ellerinizi çaprazlayın ve göğsünüzü gergin ve gergin bir duruşta tutun. 3. Dik durun ve sanki bastırıyormuş gibi ellerinizi öne doğru uzatın. 4. Belinizi öne doğru bükün ve ellerinizi paralel olarak öne doğru uzatın.

【 Tüm aile için uygun beş dişli 】

✔ 0 vites

Genellikle rahatlayın, yorgunluğu gidermek için ayak masajı kullanın.

✔ 1. vites

Çocuklar ve genç beyaz yakalı işçiler için uygundur.Çocuklar gelişmeyi teşvik etmek için kasları gerer ve genç beyaz yakalı işçiler kaslarını ve kemiklerini hareket ettirmek için ofiste uzun süre otururlar.

✔ 2 dişli

Orta yaşlı ve yaşlı insanlar veya kasları ve teminatları taramak için bacakları rahatsız olanlar için uygundur.

✔ 3 dişli

Yoga, spor ve fitness yapan kişilerin vücut esnekliğini artırmak için ısınma egzersizleri yapmaları için uygundur.İyi bağlar bilimsel egzersiz yöntemleri gerektirir.

✔ 4 dişli

Orta yaşlı ve yaşlı insanlar veya bacakları ve ayakları rahatsız olanlar için uygundur, kasları ve teminatları tarar, canlılığı ve kanı germek için sık sık egzersiz yapar, bele zarar vermez, bacakları incitmez ve mekandan bağımsız olarak herhangi bir zamanda egzersiz yapar.

✔ 5 vites

Kendilerine meydan okumayı seven fitness profesyonelleri, profesyonel fitness sporcuları için uygundur.

Not:

1. "Satıcının nakliye yöntemini" seçerseniz, lütfen bu nakliye ücretinin yalnızca bazı ülkeler / bölgeler için geçerli olduğunu unutmayın, bu nedenle ödeme yaptıktan sonra lütfen bizimle iletişime geçin ve sizinle onaylayacağız.

2. Parsel yerel gümrüklerinize ulaştığında, lütfen vergiyi ödeyin ve parseli alın.Biz herhangi bir gümrük vergileri veya ithalat vergileri.Gümrük alıcının nedenlerinden dolayı başarısız olursa ve mallar iade edilir veya imha edilirse, herhangi bir para iade etmeyeceğiz.

3. DHL, FEDEX, TNT, UPS, ems'yi seçerseniz, uluslararası ekspres teslimatı düzenlemenize ve doğrudan adresinize teslim etmenize yardımcı olacağız (kapıdan kapıya servis)!Mallar kurye ile teslim edilirse, alıcının yalnızca varışta vergi ödemesi gerekir.

4. İmzalamadan önce, iyi durumda olduğundan emin olmak için paketi kontrol etmeli ve ardından imzalamalısınız.Paket hasar görürse, lütfen bir fotoğraf çekin, ardından hemen nakliye şirketine şikayette bulunun, şikayet numarasını hatırlayın ve sonra benimle iletişime geçin, kesinlikle size yardımcı olacağız.

5. Çalışma saatlerimiz: 9: 00-18: 30 Pekin time.In bu arada, mesajınıza derhal cevap vereceğiz.Mola sırasında mesajınıza cevap veremeyebiliriz, lütfen anlayın.Biz 24 saat içinde size cevap verecektir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Bölüm Adı kadınlar