Seksi Kadınlar Sıcak Matkap Çok Elmas Kaplı yarım çizmeler Yüksek Topuklu Kristal Peep Toe kısa Çizmeler Taklidi Bottines Ayakkabı

₺2 678.90 ₺1 848.37

  • Etiketler: kadın nedensel ayak bileği çizmeler, mor süet ayak bileği bot, ayak bileği bot kadın sesi, bot geniş süet diz, ayak bileği bot yaz rengi kum, deri kadın kolye süet, süet bot kadın açık ayak, erkekler ayak bileği bot pinted, kadın velly ayak bileği çizmeler, su geçirmez süet ayak bileği bot
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s13358

Tanım

Boyut Tablosu

benim boyut grafik accordding boyutunu seçiniz değil diğerleri boyut grafik, teşekkür ederim !

varsa lütfen Euro bedeninize veya ayak uzunluğunuza göre bedeninizi seçin

soru veya sorunlar, lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin

Sipariş nasıl verilir

Hangi boyutun sizin için daha iyi olduğunu bilmiyorsanız lütfen ayak uzunluğunuzu bize bildirin,o zaman ayakkabı bedeninize tam olarak karar verebiliriz.Çok teşekkürler!MİX sipariş kabul: örneğin, 5 adet gerekiyorsa, bu gibi bize söyleyebilir: 3 adet * renk * boyut+2 adet * renk * boyut

Ödeme ve Kargo

1.Emanet,Money gram,Visa ve MasterCard,Kredi Kartı,Banka Havalesi, western union ile ödeme kabul ediyoruz, gelecekte Sevgiorganizasyon.com.tr'te daha fazla ödeme seçeneği mevcut olacak.

2.Siparişler ödeme alındıktan sonra 2-4 iş günü içinde sevk edilecektir, DHL tarafından nakliye, EMS ve Çin Airmail hangi farklı ülkeler ve farklı alıcı tarafından karar verilecektir?özeldir ve kolay gümrükleme için "hediye" veya "örnek" olarak işaretlenmiştir.( Kapıdan kapıya nakliye yolu)

Nakliye Yolları

1.EMS: 5-15 Gün

2.DHL: 4-7 Gün

3.Çin post, Hong kong post:10-30 Gün

4. E paket (Sadece ABD ,Kanada ,Avustralya, İngiltere'ye gelir.5-10 gün )

5. Aramex (Singapur, Güney Afrika, Bahreyn, Kuveyt, Umman, Katar, Ürdün, Lübnan Suriye İsrail Irak Hindistan Türkiye Mısır birleşik Arap emirlikleri (bae) yemen Bangladeş, Sri Lanka 3-7 gün .)

Takip numarası . & vergi

1. Sipariş gönderildikten sonra bir nakliye takip numarası size E-posta gönderir,bunu takip edebilirsiniz.

2. İthalat ücretleri ve vergi alıcının sorumluluğundadır.Nakliye hizmetinin sorumluluğu olan herhangi bir kaza ,gecikme veya diğer sorunlardan sorumlu değiliz.

Geri bildirim

1.Başarılı olmak için memnuniyetinize bağlıyız, bu nedenle geri bildirim bizim için son derece önemlidir,mal ve hizmetimizden memnunsanız lütfen bize iyi bir geri bildirim gönderin,bunu sizin için de yapacağız.Çok teşekkürler!

2.Siz değerli müşterilerimize her zaman değer veriyor ve değer vermeye çalışıyoruz, lütfen sizi üzebilecek ve üzebilecek sorunları çözme fırsatı verin.

3.Sevgiorganizasyon.com.tr üzerinde olumsuz geribildirim veya anlaşmazlık bırakmak istemeden önce lütfen bize e-posta gönderin,cevabımızla tatmin edici hissedeceğinizden eminiz.

Satış sonrası servis

1. teslim edilen tüm ürünlerin %100'ü kaliteli ve göndermeden önce sıkı inceleme altında.Herhangi bir kalite probleminden kaçınmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

2.Fikrinizi değiştirirseniz veya malları aldıktan sonra öğeleri beğenmezseniz, malları herhangi bir kalite kusuru olmadan geri almayı reddediyoruz.Daha fazla ürün veya daha fazla soru, lütfen bana ulaşın : cn1520195653sxby

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Astar Malzemesi Hakiki Deri
Topuk Tipi İnce Topuklu
Önyükleme Yüksekliği ayak bileği
Model Numarası SY2025
Uydurmak Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın
Önyükleme Türü Temel
Astar-Hakiki Deri Tipi Domuz derisi
Üst Malzeme Suni Süet
Kapatma Tipi ZIP
Desen Türü Karışık Renkler
Marka Adı Dipsloot'un
Platformlarla No
Dış Taban Malzemesi EVA
is_handmade'nın sohbeti Evet
Bölüm Adı Yetişkin
Mil Malzemesi Suni Süet
Öğe Türü Botlar
Sezon Yaz
Topuk Yüksekliği Süper Yüksek (8cm-up)
Moda Elemanı KRİSTAL
Ayak Şekli Peep Toe
İç taban Malzemesi EVA