4X LED Bisiklet Kuyruk İşık Kırmızı ve Mavi USB Şarj Edilebilir Su Geçirmez Süper Parlak Çok Amaçlı Acil Durum ışığı

₺658.80 ₺395.24

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s13675

Tanım

Yüksek mukavemetli çevre dostu ABS'den yapılmış, sağlam ve dayanıklı olması gereken gövde, bandaj ve yüksek mukavemetli silikon kauçuğun vites topuzu ile eşleştirilmiştir.

Aydınlatma renkleri Kırmızı ve 36 süper parlak COB lamba boncuk ile süper parlak Blue.It 5 aydınlatma MODLARI vardır, sürekli veya köpüklü tarafından sizin control.It karanlıkta bisiklet güvenliğinizi garanti altına almak için rakiplerine kıyasla oldukça büyük bir fark yaratıyor.

Büyük kapasiteli lityum pil inşa in.It AC güç, bilgisayar veya taşınabilir güç kaynağına sahip USB konektörü ile tam olarak şarj edildikten sonra saatlerce aydınlatma çalışmasını garanti etmek için 500 mAh kapasiteye sahiptir.

Su geçirmez IPX 4. Açık bir gökten bir fırtına çıkabilir.Bu profesyonel bisiklet ışığı, karanlık ve yağmurlu bir gecede bile ön yolunuzu her zaman parlak hale getirebilir.

Çok amaçlı.Bireysel veya çoklu olarak hızlı ve kolay bir şekilde kurulabilen farklı açıların ayarlanabilir tasarımı ile arka lamba,bisikletiniz için ön lamba, kaskınızda uyarı ışığı, sırt çantanızda veya diğer durumlarda çıkış ışığı olarak kullanılabilir.

Güç: 1 w

Ağırlık: 48g

Mesures: 87x20x30mm

Şarj süresi: 2 saat

Aydınlatma modları: kırmızı aydınlatma, kırmızı köpüklü, mavi aydınlatma, mavi köpüklü,kırmızı-mavi köpüklü

Renk: Siyah ve Beyaz

Paket içeriği:

4 x kuyruk ışık

4 x kurulum standı

4 x USB kablosu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Sertifika hiçbiri