Güneş Uzatma Kablosu Konnektörleri güneş panelleri Ekstra Uzun Uyumlu Adaptör 1 Çekme 5 Kablo Adaptörü Tel Fiş Aracı Kiti

₺183.28 ₺126.48

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s137666

Tanım

Mermi Noktaları:

1、【Yaygın Uyumlu】 Güneş Uzatma Kablosu yaygın olarak uyumludur ve farklı marka güneş panelı kitlerini destekler, DC fişi çoğu güneş şarj edilebilir pil jeneratörü markasıyla uyumludur.

2、【Kararlı iletim】 Güneş kablosu Uzantısı yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır, tel kalın ve dayanıklıdır.Bu nedenle, kararlı iletimi sağlanabilir.

3、【Yeterince Uzun】 Güneş Kablo Konnektörleri, güneş panellerinizi hareket ettirecek kadar gevşek olan yenilikçi bir şekilde tasarlanmış tek çekmeli beş adaptör kablosunu benimser.

4、【Açıkça işaretlenmiş】Halka güneş PANELI uzatma kablosunun erkek ve dişi ayırt etmesi kolaydır, çünkü pozitif ve negatif hat üzerinde işaretlenmiştir.

5、【Tak ve Çalıştır】 Güneş ışığı uzatma kablosu herhangi bir kurulum olmadan kullanılabilir, tak ve çalıştır.Bu nedenle kullanışlıdır ve kullanım yükü yoktur.

Tanım:

1. Yaygın olarak uyumlu olun ve farklı marka güneş paneli kitlerini destekleyin, DC fişi çoğu güneş şarj edilebilir pil jeneratörü markasıyla uyumludur.

2. Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış, tel kalın ve dayanıklıdır.Bu nedenle, kararlı iletimi sağlanabilir.

Özellikleri:

Tel: 16AWG

Uzunluk: 1.5 M / 4.82 Ft

Liste:

1 * Güneş Uzatma Kablosu

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Model Numarası güneş uzatma kablosu
Sertifika CE
Kaynak Anakara Çin