Sonbahar Kış Seksi Pilili Kadın 2 ADET Set Uzun Kollu Mahsul Tops + Midi kalem Etekler Rahat Takım Elbise Kadın Streetwear İki Parçalı Setleri

₺628.00 ₺445.87

  • Etiketler: v pileli elbise, alter pileli elbise, pilili balo elbise, antika pileli elbise, yıl pileli elbise, mütevazı şifon pileli elbise, plisse pileli elbise, yuvarlak pileli elbise, pileli elbise katmanlı, pileli uzun elbise
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s140691

Tanım

1.Malzeme: Seksi 2 parçalı etek seti Örgüden yapılmıştır, malzeme yumuşak , hafif ve ipeksi, gelirken giymesi çok rahattır.

2.Stil: Zarif, Seksi iki parçalı midi elbise kıyafetler beachwear.İlkbahar, sonbahar ve Kış için mükemmeldir.

3.Özellik: Uzun kollu, Bağlı Ön üst,uzun maxi bodycon etekler, çok sevimli ve seksi kıyafet, kravat elbiseler, 2 parça clubwear, Sonbahar streetwear, seksi iki parçalı midi etek setleri, uzun elbise.

4.Amaçlar: Bayan Seksi 2 Parça pilili Elbise Kıyafetler, günlük ve parti giyim için mükemmel, kulübü, tatil, festivali, karnaval, tatil, plaj, tatil, gece dışarı, gece parti, vb.

5.Boyutu: S-3XL.doğru montaj sağlamak için sipariş vermeden önce ürün açıklamasını kontrol edin.

Notlar: Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.Lütfen anlayın.Teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin ol.

1.Tatil günleri hariç pazartesiden cumartesiye gönderiyoruz.Teslimat adresini değiştirmek isterseniz lütfen bize mesaj bırakın. 2.DHL / UPS / FEDEX / TNT / genellikle yaklaşık 5-7 iş günü sürer. 3. Tatil Sezonunda teslim süresi (Noel, Çin Yeni Yılı vb.) normal süreden daha uzun olabilir.Lütfen gecikme olarak 5-10 gün daha ekleyin.

Toptan ve damla nakliye hem karşılandı?Toptan için, biz teklif indirim veya ücretsiz express kargo sürer sadece 5-7 gün gelmesi.Siparişiniz 150 dolardan fazla ise lütfen bizimle iletişime geçin. Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayız.Siparişim ödeme yapıldıktan sonra ne zaman gönderilecek?Normalde biz 3 gün içinde sevkiyat ayarlayacaktır.Bazen, kötü hava koşulları veya bazı kazalar nedeniyle biraz gecikme olabilir, ancak gönderiyi 7 gün içinde tamamlamalıyız.Parselimi nasıl takip edebilirim?Takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı) Satın alma koruma süresi dolduğunda ne yapabilirim?Satın alma koruma zaman tükeniyor, lütfen bize ulaşın ve biz uzatmak için yardımcı olabilir it.So paran benim hesabıma gitmeyecek.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Siluet Pilili
Yaka Boğazlı
Çıkış Tarihi Sonbahar 2021
Kol Stili Düzenli
Elbiseler Uzunluğu Orta Buzağı
Giyim Uzunluğu Kısa
Kapatma Tipi Kazak
Yaş 18-35 Yaş Arası
Pantolon Uzunluğu (cm) buzağı uzunlukta pantolon
Marka Adı COZOK'UN
Cinsiyet kadınlar
Sokak Stili Seksi ve Kulüp
Malzeme Bileşimi Doğal lif
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Tayt, Polyester
Kumaş Türü Çuha
Giyim Kalıpları İnce
Desen Türü Katı
Model Numarası FZ-0364
Kol Uzunluğu (cm) Tam
Pantolon Kapatma Tipi Elastik Bel
Tarz Sokak Stili
Dekorasyon Katlamak, bandaj, Katlar
Sezon İlkbahar / Sonbahar
Kumaş içeriği %71 (dahil) - %80 (dahil)