Yedek Uzaktan Kumanda Bose AWRC-1G AWRC-1P AWRC2G AWRC2P AWRC3P Dalga Radyo / CD Sistemi

₺255.86 ₺243.15

  • Etiketler: peruk dalga vücut dalga, güçlü led lazer, uzaktan kumanda vbasto, cacc uzaktan kumanda, karcher uzaktan kumanda, bose 30 uzaktan kumanda, aksesuar bose ses spor, bose cd lazer lens, startrc uzaktan kumanda, uzaktan kumanda kansco
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s14289

Tanım

Açıklama Bu öğe Yedek uzaktan, Orijinal yerine, hiçbir talimat ve piller dahil,

listelenen başlığımız gibi birçok model için uygundur.

Model, cihazınızın alt kısmında işaretlenmiştir.

Pls Not: Çoğu zaman bizim resimde aynıdır.Lütfen aldığınız malların resimlerimizden biraz farklı olmasına izin verin.Endişelenmeyin, listelediğimiz modellerle çalıştığını garanti ediyoruz .

sakıncası varsa, satın almadan önce dikkatlice düşünün.

Model numaranız yukarıda listelenmemişse, uygunluğu onaylamak için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, 1000'den fazla farklı uzaktan kumanda ve lamba ve diğer parçaları stoklarız.

İle uyumlu:

Shippinging 1, taşıma Süresi: ödeme aldıktan sonra 1 iş günü içinde. 2, Öğe çin'den sevk edilecektir.Satın alırken EST gününü görebilirsiniz. 3, Farklı ülkeler farklı teslim tarihi var. - Ekonomik nakliye ,Çin'den ayrıldıktan sonra artık takip edilemez. -Standart nakliye çoğunlukla yaklaşık 15-25 gün sürer veya belki biraz gecikme, lütfen uluslararası havayolu için daha uzun nakliye süresine izin verin;- Ekspres kargo sadece 5-9 iş günü sürer. 4, Takip numarası 3 iş günü içinde intenet üzerinde verilecektir, böylece alıcı öğeyi çevrimiçi olarak izleyebilir. 5, Öğeyi başka yollarla istiyoruz, ancak alıcı ekstra nakliye ücretlerinden sorumlu olmalıdır. 6, Alıcılar ek COD ücretleri, KDV, gümrük ücretleri ve ithalat vergisinden (varsa) sorumludur.SADECE nakliyeyi biz hallederiz.İade ve değişim 1,ürünümüz tarafından dikkatle kontrol edilmiştir us.So alıcılarımıza Memnuniyet Garantisi veya Paranızı İade etmekten memnuniyet duyarız. 2, Bu öğe satın alma tarihinden itibaren 90 gün garanti verilir, sisteminizin arızalanması veya arızalanmasından kaynaklanan insan zararları ve hasarlar hariç. 3, Alıcılar değişim için nakliye ve taşıma ücretlerini ödemekten sorumludur.Bize ulaşın 1, Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen çevrimiçi olarak bizimle iletişime geçin veya bize mesaj bırakın. 2, Sizin memnuniyetiniz bizim için son derece önemlidir.5 Yıldızlı geri bildirim derecelendirmeleri için çalışıyoruz.Herhangi bir nedenle ürünümüzden veya hizmetimizden memnun değilseniz, 5/5 derecelendirmeden daha az bir şey bırakmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin ve ihtiyacınızı karşılamak için hiçbir çaba sarf etmeyeceğiz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Garanti 90 gün garanti
Pil CR2032, Dahil değildir
Model Numarası AW1 AW-1D
Renk gri
Diğer Doğru Modunda koymak gerekir
Marka Adı UNİCELAİ
not Değişim, resimdeki gibi aynı
Kullanmak Evrensel, Ses / Video Oynatıcılar
Teslim süresi aynı gün ya da1 iş günü
Koşul Yeni
paket Evet
Destek uygulaması No
ile uyumlu AW-1 AW1 AW-1D
Kanal 1
Sıklık 433 MHz
Kablosuz İletişim IR