100 Adet Plastik Tüy Ok Kanatları DIY 1.75/2.5/2.8/3/4 İnç Okçuluk Avcılık Hedef Yay Avcılık Çekim Aksesuar Aracı

₺308.03 ₺243.34

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s145490

Tanım

100 Adet 1.75/2.5/2.8/3/4 İnç Plastik Tüy Ok Kanatları DIY Okçuluk Avcılık Hedef Yaylar Avcılık Atıcılık Aksesuar Aracı Açıklama:

malzeme: plastik kanatlar

miktar: 100 adet

boyut:1.75/2.5/2.8/3/4 inç

Farkına varmak:

Rusya'ya gönderebiliriz .

Sipariş verirken ülkenizi başka bir ülkeye değiştirmeniz gerekir.

O zaman bize bir mesaj bırakın.

Nakliye:

Teslim süresi: Biz genellikle stok öğeleri için ödeme temizlendikten sonra 24 saat içinde sipariş gemi.Tüm siparişleri taahhüt edilen teslimat süresinde göndereceğimize söz veriyoruz.

İade ve Yeniden gönderme:

Ürünümüzün kalitesi için garanti veriyoruz, herhangi bir iletişim olmadan geri dönmeyi reddediyoruz.

Adım 1) Ürün iyi çalışmadığında lütfen bize bildirin.

Adım 2) Lütfen sorun hakkında mümkün olduğunca fazla ayrıntı verin.

Adım 3) Lütfen ürünleri orijinal ambalaj malzemeleriyle iade edin.

Her durumda öncelikle yardım almak için bizimle iletişime geçmeniz çok önemlidir.Sattıktan sonra herhangi bir sorunuz varsa lütfen bize sormaktan çekinmeyin.

Geri bildirim:

Lütfen sipariş vermeden önce bu şartları kabul ettiğinizden emin olun.dürüst ve samimi alıcıları tercih ediyoruz ve bizim için olumlu geribildirim bırakmanız çok takdir ediliyor, biz de aynısını yapacağız.Bizim ürün veya hizmet ile herhangi bir sorun karşılamak, sadece herhangi bir geribildirim ayrılmadan önce öncelikle bizimle temas kurmaktan çekinmeyin, biz memnuniyetini sağlamak için elimizden geleni yapacağız.

hakkımızda:

Ningbo LinkBoy Doğa sporları A. Ş., Ltd 1995 yılında kurulan Ningbo City,Çin'de bulunmaktadır. Büyürken esas olarak metal donanım üretti.özellikle bazı yabancı markalar için ok ucu avı .Şimdi ok ve aksesuarları ,yay aksesuarları, avcılık ok noktası ve broadheads ve ilgili ürünler yapma konusunda profesyonel.Sıkı kalite kontrol sistemimiz ve mühendis ekibimiz var .biz birçok ünlü markalar için OEM hizmeti sunmak world.At aynı zamanda, kendi "Linkboy Okçuluk" markamızı geliştiriyoruz, acenteler ürünlerimizi bu iş pazarında çok iyi ifade ettiler.Ve alıcılar için yeni ve en iyi ürünleri geliştirmeye devam edeceğiz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Uzunluk 1.75/2.5/2.8/3/4 inç
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı Linkboy Okçuluk
Kullanmak Avcılık
Miktar 100 adet
Tip Yay ve Ok Seti
Malzeme plastik ok kanatları