NEW-PGM golf telemetresi Yarda Eğim Telafisi İle 600 Metre Lazer Telemetre Bayrak Direği Kilidi Şarj Edilebilir

₺3 550.82 ₺2 592.07

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s147408

Tanım

NEW-PGM golf telemetresi Yarda Eğim Telafisi İle 600 Metre Lazer Telemetre Bayrak Direği Kilidi Şarj Edilebilir

Bir anahtar şalteri eğim telafisi: Eğim pozitif olduğunda, vuruş mesafesinin gerçek hedef mesafeden daha büyük olması önerilir; eğim negatif olduğunda, vuruş mesafesi daha yakın olmalıdır.

Bayrak direğini hızla kilitleyin: M2 modunda, bayrak direği kilitlendikten sonra, mesafeyi [600 yarda] ölçmek için insanlaşmış bir titreşim istemi olacaktır.

Çok katmanlı lazer film lensi: 7x yüksek hassasiyetli optik lens, dahili sarsıntı önleme sistemi, net görüntü, parlak görüş alanı ve daha uzun ölçüm mesafesi.

IPX5 yağmur geçirmez: vücut su geçirmez ve buğu önleyici, açık hava sporları yağmur korkusu olmadan güvenle kullanılabilir, oyunu bitirmek kolay, lityum pil şarj fişi: evrensel arayüz, uygun şarj, büyük kapasiteli, tam şarj için sadece kısa bir süre, uzun bekleme süresi 1-3 gün, pil ile göster.

Fonksiyon: tek nokta aralığı, eğim kompanzasyonu, varlık kompanzasyon anahtarı, jitter ile bayrak direği kilidi, sürekli tarama, hız ölçümü.

Adı: Telemetre Teleskop

Büyütme: 6x

Ağırlık yaklaşık 222g

Fonksiyon: tek nokta aralığı, eğim kompanzasyonu, jitter ile varlık kompanzasyon anahtarı bayrak kilidi, sürekli tarama, hız ölçümü

Renk: siyah beyaz

Malzeme: ABS

Boyut: 110x78x38mm

Paket içeriği:

1 * Teleskop

1 * USB şarj kablosu

1 * El Kayışı

1 * Bez

1 * Kutusu

1 * İngilizce manuel

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin