Katlanır Yastık Sırt Desteği Su Geçirmez Stadyum Koltuğu Açık koltuk minderi Piknik İçin Açık

₺832.64 ₺549.64

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s153720

Tanım

Katlanır Yastık Sırt Desteği Su Geçirmez Stadyum Koltuğu Açık koltuk minderi Piknik İçin Açık 1. Güçlü ve dayanıklı: Bu yastık 600D Oxford kumaştan ve inciden yapılmıştır cotton.It ayrıca bir kamuflajı var print.It dayanıklı ve sağlamdır, rahatça oturmanıza veya diz çökmenize izin verir.

2. Saklaması kolay: Koltuğun dergiler, cep telefonları ve diğer önemli eşyalar için bir arka cebi vardır.Yastıklı kolçaklar daha rahat kol desteği sağlar.

3. Boyut bilgileri: Bu yastığın boyutu yaklaşık 44x44x43 cm, kolay saklama ve taşıma için bir sap tokası ile.Ağırlığı sadece 600g, bu yüzden seyahat için çok uygundur.

4. Özellikler: Yastık neme ve aşınmaya dayanıklıdır.Buzlu bir basketbol potasında oturmakla karşılaştırıldığında, koltuk bir yastığın üzerinde oturuyormuşum gibi geldi.Koltuk diğer koltuklardan daha yüksektir. 5. Geniş uygulama yelpazesi: Koltuk, tekne koltuğu, stantlardaki stadyum yastıkları veya grup toplantıları, oyun izlemek ve gardening.It ev paspası veya dizlik olarak da kullanılabilir.

açıklayın: Stadyumda en sevdiğiniz sporları izlerken kendinizi daha rahat hissetmeniz için stadyum tribün koltuklarımızı kullanın.

Renk: Kamuflaj

Malzeme: Oxford kumaş + inci pamuk

rastgele doku Atama kabul etmiyor

Paket içeriği:

1 x yastık

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: İşık yansıması ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Malzeme EVA