1000 ML Tritan Fitness Spor Su Şişesi İle Zaman Işaretleyici ve Saman Büyük Geniş Ağız Sızdırmaz Dayanıklı

₺396.20 ₺142.66

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s156904

Tanım

1000 ML Tritan Fitness Spor Su Şişesi İle Zaman Işaretleyici ve Saman Büyük Geniş Ağız Sızdırmaz Dayanıklı

[Motivasyonel Alıntı ve Zaman İşareti] Üzerinde benzersiz ilham verici alıntı ve zaman işaretleri bulunan bu su şişesi,günlük su alımınızı ölçmek,sulu kalmanızı ve gün boyunca yeterince su içmenizi hatırlatmak için mükemmeldir.Kilo kaybı,iştah kontrolü ve genel sağlık dahil olmak üzere herhangi bir fitness hedefi için bir zorunluluktur.

[Saman ile Sızdırmaz Kapak] - Autospout sızdırmaz kapak ,a-up silikon pipete sahiptir, musluğu sadece bir elinizle açın, bu da işte veya denemede dökülmeye karşı dayanıklı yudumlamanın keyfini çıkarmanızı sağlar.Yanlışlıkla açılmasını önlemek için güvenli bir kapak kilidi ile birlikte gelir.

[BPA ve toksin İçermez] Kaliteli gıda sınıfı çevre dostu yeniden kullanılabilir sızdırmaz plastikten yapılmış 1000 ml'miz,bu su şişesi günlük su içmeniz için sağlıklıdır.Spor salonu, egzersiz,ofis ve açık hava etkinlikleri için mükemmeldir.

[Taşınabılır ve mükemmel Hedıye]-Hafif bir taşınabilir kayış ile on-the-go hidrasyon için kolaylaştırır.Çeşitli canlı renkler ve sevimli desenlerle birlikte gelir,sevdikleriniz için nemli ve sağlıklı kalmalarına yardımcı olmak için mükemmel bir hediyedir.

Renk:mavi-mor degrade / Mat Siyah / Lotus Kök Pembe Fırçalayın / Beyaz-siyah degrade / Turuncu-yeşil degrade / Sarı mavi mor degrade / buzlu mavi degrade / Yeşil-mor degrade

tür: 1/2/3/4/5/6/7/8

Malzeme: tritan

Boyut: 11 x 3 inç

Paket içeriği:

1x1000 ML spor spor su şişesi

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kapasite 901ml-1L
Kaynak Anakara Çin