Soğutma Kafatası Kap Kask Astar Nefes Ter Esneklik Bisiklet Anti-Uv Spor Koşu Şapka Açık Soğutma Kafatası Kap Kask

₺72.96 ₺36.58

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s160889

Tanım

Mermi Noktaları:

1、【Giymek için rahat】 Bellek geri tepmesi rahattır ve kafayı boğmaz, kullanım rahatlığınızın tadını çıkarır, boncuklanma olmaz, koku olmaz, renk değişikliği olmaz, temizlenmesi kolay, rahat kullanım deneyimi, sıcak yaza veda edin.

2、【Nefes Alabilen Terleme】 Gölge ve nefes alabilen, hafif paket, nefes alabilen ve ferahlatıcı, terleme ve havalandırma delikleri açıkça daha nefes alabilir ve nefes alabilirlik %95'tir.

3、【Streç ve pürüzsüz】 kask astar kafatası kap bere kafa uyuyor, buz ipek kumaş dokunmak için yumuşak ve ipeksi, boncuklanma kolay değil ve kafa yay uyuyor.

4、【Güneşlik ve güneş koruyucu】UV ışınlarının %99'unu etkili bir şekilde engelleyebilen ve yaz aylarında doğrudan güneş ışığından korkmayan profesyonel güneş koruyucu kumaş.

5、【Geniş Uygulama】 Sürme bisikletçi şapkası, bisiklet, yürüyüş, koşu, tırmanma ve diğer açık hava etkinlikleri için uygun kask astarı olarak uygulanabilir ve mutlu spor zamanının tadını çıkarmanıza yardımcı olur.

Tanım:

Soğutma Kafatası Kapağı rahattır ve başınızı boğmaz, boncuklanma yok, koku yok, renk değişikliği yok, temizlenmesi kolay, rahat kullanım deneyimi, yaz sıcağına veda edin.Kask astar kafatası kap bere kafa uyuyor, buz ipek kumaş dokunmak için yumuşak ve ipeksi, boncuklanma kolay değil ve kafa şekline uyuyor.

Belirleme:

Adı: Soğutma Kafatası Kap

Sezon: İlkbahar ve Yaz

Fonksiyon: Terleme ve nefes

Baş çevresi için uygun: yaklaşık 54-58 cm/21.26-22.83 in

Uygulanabilir çevre: bisiklet, koşu, yürüyüş

Boyut (yaklaşık):

Genişlik: 26 cm / 10.23 in

Yükseklik: 19 cm / 7.48 in

Ambalaj listesi:

1 x Soğutma Kafatası Kapağı

Not:

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Malzeme Suni Deri