Futbol sırt çantası Taşıma Çantası Basketbol Moda Su Geçirmez Spor Sırt Çantası Erkekler Büyük Kapasiteli kızlar için futbol çantası okul çantası

₺182.32 ₺82.01

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s161738

Tanım

Tanım:

1. Futbol Çantası Çocuklar yeterince büyük, bir paket spor günlük ihtiyaçlarını karşılamak için yeterli olabilir

2. Futbol Çantası Kidsside cep esnekliği elleri boğmaz, gevşetmesi kolay değildir, güvenli ve emniyetlidir, bir şeyleri kaybetmesi kolay değildir ve şemsiye bardaklarına vb.Yerleştirilebilir.

Özellikler:

Ürün Adı: Futbol Çantası Çocuklar

Ürün malzeme: Oxford kumaş

Ürün renk: mavi/siyah/yeşil kamuflaj/gri kamuflaj / mavi kamuflaj seçmek için

Ürün boyutu:

Genişlik 25 cm / 9.8 in

Yükseklik 30 cm / 11.8 in

Kalınlığı 22 cm / 8.7 in

Ürün Listesi;

1 * Futbol Çantası Çocuklar

Notlar:

Izin lütfen 0.5 cm/0.20 in hata nedeniyle manuel ölçüm.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir, anlayabiliyorum umuyoruz.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Yüksek Dereceli Malzeme】 Futbol Çantası Çocukları dayanıklı ve güçlü malzemeden ve güçlendirilmiş dikişten yapıldığı için kalitelidir, bu nedenle ağır yüklere dayanabilir ve yırtılma ve aşınmayı azaltabilir.

2.【Ayarlanması Kolay】 Gençlik Futbol Çantasının omuz askıları, ağırlığı taşıyabilen çıkarılabilir kancalarla donatılmıştır ve omuz askıları da ayarlanabilir, böylece aşırı yük nedeniyle omuzlarınız incinmez,

3.【Geniş Alan】Çocuk Futbol Çantası büyük bir taşıma kapasitesine sahiptir ve çanta su bardakları, şemsiyeler vb.Gibi günlük spor ihtiyaçlarını içerebilir., spor depolama talebinizi karşılamak için pakette.

4.【Geniş Kullanım】 Genç basketbolu Çantasının özelliklerinden biri, çok yönlü olması ve futbol toplarını, voleybolları, basketbolları saklamak için kullanılabilmesidir. etc.It olarak da kullanılabilirspor yapmadığınızda gezi çantaları için seçenekler.

5.【İyi seçim】 Basketbol Çantası Sırt Çantasının sadece iyi malzeme değil, aynı zamanda birçok avantajı vardır uses.It aile, arkadaşlar, özellikle spor severler için en iyi hediyelerdir

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin