Yemek Pişirmek için Dijital Mutfak Zamanlayıcısı, Çocuklar için Sınıf Zamanlayıcıları Şarj edilebilir pil ile Görsel geri sayım sayacı Saat

₺1 381.32 ₺925.44

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s170069

Tanım

Yemek Pişirmek için Dijital Mutfak Zamanlayıcısı, Çocuklar için Sınıf Zamanlayıcıları Şarj edilebilir pil ile Görsel geri sayım sayacı Saat

Yaratıcı Çevirme Geri Sayımı: Hassas bir yerçekimi sensörü sistemi ile donatılmış, zamanlayıcıyı çevirerek ve ilgili zaman numarasını yüzü yukarı çevirerek geri sayımı hızlı bir şekilde başlatabilirsiniz.Önceden ayarlanmış zamanlar: 3,5,10,15,25,30 dak.Kullanımı kolay, zamanı yönetirken eğlenmenizi sağlar.

Şarj edilebilir pil: Dahili 500 mAh şarj edilebilir lityum pil, zamanlayıcı tamamen sonra 10 saat boyunca sürekli olarak kullanılabilir charged.No pili sık sık değiştirmeniz gerekir, bu da hayatınızı daha ekonomik ve çevre dostu hale getirir.

Çoklu fonksiyonlar: Zamanlayıcı sadece özel geri sayım için değil , zamanlama için de kullanılabilir, maksimum görüntüleme süresi 99:59'dur. Mutfak pişirme, spor fitness, okul eğitimi, iş ofisi vb.Gibi günlük görev yönetimi için uygun, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde ayarlanabilen beş ses seviyesi ve sessiz modu vardır.

Renkli LED Ekran: LED yüksek çözünürlüklü elektronik ekran, net ve okunması kolay, zamanın ilerlemesini, pil gücünü ve ses seviyesini hızlı bir şekilde kontrol edebilir ve zamanı her saniyeye kadar yönetmenizi sağlar.

Rahat ve Taşınabılır: Elektroliz ABS malzemeden yapılmış, zamanlayıcı size metal benzeri bir doku verir, aşınmayı ve çizikleri önler ve daha dayanıklıdır.Zamanlayıcı hafif ve küçük, çok taşınabilir, ağırlık: 0.012 lb.Şık ve güzel, arkadaşlar ve aile için iyi bir hediye.

Renk: gümüş

Malzeme: ABS

Boyut: 4x5x5cm

Paket içeriği:

1 * Zamanlayıcı saat

1 * USB kablosu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin