RetroScaler2x A / V HDMI Uyumlu Dönüştürücü Ses Video Hattı Katlayıcı PS2 / N64 / NES / Dreamcast / Saturn / MD1 / MD2 Retro Oyun

₺3 167.71 ₺1 678.96

  • Etiketler: sega dreamcast kurulu, dreamcast av kablosu, dreamcast özel kabuk, dreamcast denetleyici 2, kompozit hdmı dreamcast, vlassic oyun konsolu, jersey satürn v, şapka ps2, ps2 hdmı lorus, sega saturn kompozit
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s1810

Tanım

RetroScaler2x A / V HDMI Uyumlu Dönüştürücü Ses Video Hattı Katlayıcı PS2 / N64 / NES / Dreamcast / Saturn / MD1 / MD2 Retro Oyun Konsolları

Özellik:

1. Sinyaller / Çözünürlükler: RetroScaler2x, 480p/576p HDMI uyumlu çıkışa (NTSC için 480p, PAL için 576p) dönüştürmek için 240p/480i/288p/576i NTSC/PAL kaynaklarını kabul edebilir.Örneğin, 240p sinyalleri düzgün bir şekilde desteklenir ve 480p'ye kadar tamamen aşamalı bir çizgiye izin verir. 480i sinyalleri deinterlaced ve 480p'ye iki katına çıkar.Bu cihazın çıkış çözünürlüğünün yalnızca 480p/576p'ye kadar olduğunu unutmayın.

2. Sıfır Gecikme: RetroScaler2x, çoklu ölçümler ve farklı cihazlar kullanılarak kanıtlanmış sıfır gecikmeli bir cihazdır.

3. Bölge Uyumluluğu: Hem NTSC hem de PAL sinyalleri desteklenir, ancak birbirlerine dönüştürülmezler.Bu, hedef cihazınızın uyumlu olduğu sinyali takabileceğiniz anlamına gelir, ancak NTSC PAL HDMI uyumlu cihazlarda çalışmayabilir ve bunun tersi de geçerlidir.

4. Filtre Modları:" FIL " modu tamamen tercihe dayalıdır, ancak ortalama bir retro oyuncu 2D oyunlar (SNES, Genesis, vb.) İçin FIL modunu kapalı ve 3D oyunlar (N64, Satürn, vb.) İçin açık olarak tercih eder.Ayrıca, FIL modu yalnızca 480i oyunları ile titremeyi azaltmaya yardımcı olabilir.

5. Uyumluluk: Retroscaler2x'in bir diğer harika özelliği de gerçek bir 480p60 sinyali çıkarması ve onu test ettiğim her cihazla uyumlu hale getirmesidir!Uyumluluk, retro oyuncular için büyük bir sorundur, çünkü modern ekranlar bu eski konsolların çözünürlüğüne veya yenileme hızına alışkın değildir.Bu cihaz, en yüksek uyumluluk şansını isteyen flamalar için mükemmel bir yardımcıdır.

6. Performans-Ses: RETROSCALER2X'TEKİ ses performansı iyidir, ancak bunun olduğunu söylemekten vazgeçmemiz gerekir perfect.In genel kullanımlar sesin sayısallaştırılmasıyla ilgili herhangi bir sorun yoktur, ancak sutyen seslerinde patlamalar gibi çıkış, ossc'den biraz daha sert gelebilir.Bu, harici bir amplifikatörünüz veya ev sinemanız olsa da, bir TV hoparlöründe bile fark etmeniz muhtemel bir şey değildir system.In bu durumda, elbette, sesi Retroscaler2x'in etrafına yönlendirmek genellikle tamamen kolaydır.

7. Geçiş: Retroscaler2x'i geçiş moduna geçirerek, gelen kompozit, s-video veya bileşen sinyalleri basitçe şeffaf hale getirilir ve HDMI uyumlu hale getirilir.HDMI uyumlu dünyasında 240p desteği nadirdir, ancak VGA dönüştürücüye basit bir HDMI uyumlu ekleyerek sinyali tekrar analog alana dönüştürebilirsiniz.Bu, üniteyi pvm'ler veya tabii ki OSSC gibi 15 kHz ekranlarla gitmek için mükemmel bir kod çözücü yapar.

Belirleme:

Renk: Kırmızı, Mavi

Arayüz: Giriş YPBPR / S-VİDEO / AV HDMI Uyumlu

Uygulama Aralığı: PS2 için / N64 için / NES için / SEGADreamcast için / Saturn için / MD1 Retro Oyun Konsolu için

Ürün Boyutu: Yaklaşık 10. 5X6. 5X2. 5 cm / 4. 13X2. 56X0. 98"

Desteklenen Barındırılan

Vıc20 için

Atari2600 için

Msx için

NES için

N64

6 / 7NGC için

SFC için

SNES için

SuperFamicom için

PİAYSATİON2 için

SEGA Saturn için

MD2 için

MD1 için

Dreamcast için

Commodore64 için (C64)

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm ölçüm sapmasına izin verin.

1 X A/V HDMI Uyumlu Dönüştürücü

1 X AB Tak

1 X AU Fişi

1 X İNGILTERE Tak

1 X ABD Fiş

1 X Çoklu Fiş Adaptörü

1 X Kullanım Kılavuzu

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Uyumlu Sega Modeli SATÜRN
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı VKTECH'İN
Uyumlu Marka / Model Sega
Model Numarası oyun