590-690nm lazer koruyucu gözlük gözlük kırmızı ışık kesme mavi ışık zayıflama yeşil ışık

₺1 351.10

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s188792

Tanım

FU-YJ03 kırmızı lazer koruyucu gözlük gözlük koruyucu gözlük kızılötesi lazer koruyucu gözlük

Modeli: FU-YJ03

Ürün Adı: Lazer gözlük

Koruma dalga boyu: 590-690nm

Optik yoğunluk OD: OD 4

Görünür ışık geçirgenliği: 50%

Koruyucu özellikler: emilim koruması

Uygun lazer: He-NE lazer, kırmızı lazer

Lens Malzemesi: hafif kompozit reçine malzeme sentezi

Ambalaj yöntemi: Siyah tüy bırakmayan kutu, artı tozsuz gözlük silme bezi

Gözlük fonksiyonu: Lazer gözlükleri, lazerin göz kamaştırıcı etkisini önleyebilen ve lazerin daha canlı ve net görünmesini sağlayan belirli bantlar üzerinde koruyucu bir etkiye sahiptir.Bu nedenle bu gözlük gözlerinizi aynı anda koruyabilir, belirli bir bandın görselleştirilmesini de garanti edebilir.

Gözlük fonksiyonu: Lazer gözlükleri, lazerin göz kamaştırıcı etkisini önleyebilen ve lazerin daha canlı ve net görünmesini sağlayan belirli bantlar üzerinde koruyucu bir etkiye sahiptir.Bu nedenle bu gözlük gözlerinizi aynı anda koruyabilir, belirli bir bandın görselleştirilmesini de garanti edebilir.

Lazerin gözlere zararı: Lazerin özellikleri nedeniyle enerji uzayda oldukça konsantre olabilir ve time.By bir görüntü oluşturmak için göz ortamının retinaya kırılmasına odaklanan retinadaki enerji yoğunluğu, korneadaki gelen enerji yoğunluğundan 104~105 daha yüksektir.Lazer, fundusta iyi monokromatikliğe ve küçük renk farkına sahiptir.Yukarıdaki özellikler son derece düşük lazer enerjisi ışınlamasının kornea veya retina hasarına neden olmasına neden olur.

Emme koruyucu gözlük avantajları: 1. Her türlü sıçrama ışığını sabit bir şekilde koruyabilen ışık kaynağında seçicilik yoktur; Gelen ışık herhangi bir açıda eşit şekilde korunur. 2. Zayıflama oranı nispeten yüksektir; 3. Yüzey aşınmadan korkmaz, çizikler olsa bile ışığın sabit korunmasını etkilemez; 4. Işık reaksiyonu daha hızlıdır

Lazer gözlükleri ışık emme prensibini benimser: ışık kaynaklarına seçiciliğini kullanarak çeşitli dalga bantlarının sıçrama ışığını sabit bir şekilde koruyabilir; Işık kaynaklarının olay açısına seçiciliği yoktur ve belirli dalga bantlarının lazerini ve güçlü ışığını koruyabilir, ışık reaksiyonu hızlıdır, zayıflama oranı yüksektir ve yüzey aşınmadan korkmaz.Çizikler olsa bile, ışığın sabit korunmasını etkilemez.

1.Öğe 1-5 iş günü içinde sevk edilecektir. 2.Biz diğer özel durum olmadan temizlenmiş ödeme aldıktan sonra 1-5 iş günü içinde ürün göndereceğiz. 3.Öğeler çin post tarafından uluslararası havayolu ile sevk edilir, normalde,biz takip numarası ile, öğe nakliye için kayıtlı parsel hizmeti sunmak.Normal şartlar altında, nakliye yaklaşık 15-30 iş günü sürer.Paket rastgele kontrol için gümrük tarafından seçilirse bazen teslimat daha uzun sürer. 4.Teslim süresi nihayetinde gümrüklerin ve kurye servis şirketinin verimliliğine bağlıdır. 5.Uluslararası alıcılar için lütfen dikkat: İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün birim fiyatına dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Bu ek masrafların ne olduğunu belirlemek için lütfen ülke gümrük idarenize danışın.Gümrükleme işlemlerinden sorumlu olmadığımız için yalnızca nakliyeden sorumluyuz.Alıcılar gümrükleme işlemlerini kendileri yapmalıdır.Geri bildirim: 1.Görüşleriniz bizim için gerçekten önemli,büyük bir geribildirim için bir kaç saniye sürebilir lütfen bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz,çok teşekkür ederim. 2.Size her zaman en iyi ürün ve hizmetin en iyi fiyatını sunuyoruz. 3.Nötr (3 yıldız) veya negatif(1-2 yıldız)geribildirimden ayrılmadan önce lütfen Sevgiorganizasyon.com.tr veya E-posta yoluyla bizimle iletişime geçin.Biz sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız ve burada mutlu bir alışveriş ruh bırakın, teşekkür ederim .

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Özellikler 590-690nm
Kaynak Anakara Çin
Işık geçirgenliği 60%
Amaç Işık radyasyonundan korunma
Sertifika hiçbiri
Cinsiyet kadınlar
Lens Kalınlığı 1.5
Lensler Malzeme Polikarbonat
Marka Adı NE-WOLAND'IN
Çerçeve ayarı hiçbiri
Ürün No. FU-YJ03