3 adet Cilalı Emaye İşi Emaye Renkli 12mm Boncuk DIY Küpe Kolye Bilezik Takı Yapımı Bulguları Charms Aksesuarları

₺370.41

  • Etiketler: emaye işi fil takı, amazon kadın mücevheratı, cloisonne takı metaller, mavi emaye işi takılar, balık takı emaye, kadın köpüklü mücevherat, kırmızı emaye takılar, emaye işi takı çocuklar, emaye işi emaye mücevher kutusu, emaye yavru kedi takıları
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s1953

Tanım

Emaye İşi El Sanatları

Emaye işi boncuklar kabaca iki türe ayrılır, biri telkari boncuklar, diğeri cilalı emaye işi boncuklardır.

Bu tarz cilalı boncuklardır.Cilalı boncuklar daha yüksek işçilik gerektirir ve boncukların şekli ve rengi nispeten iyidir.Sıradan telkari boncukların yanmış izleri ağırdır ve soyulma fenomeni ciddidir.Parlatma maliyeti doğal olarak çok daha yüksektir.

önemli hatırlatma

Emaye işi ateşle yapılır ve yüzeydeki çiçekler ateşle yapılır. hand.It bakır malzemeler içerir.Emaye işi işleme teknolojisi daha fazladır complicated.It iki yarı dairesel boncuğun birleştirilmesiyle oluşur ve böylece boncukların yüzeyinde kusurlu malların değil, eklemin izi olacaktır.Bu nedenle, her bir boncuğun tam olarak aynı desene sahip olması imkansızdır.Bazı boncukların yüzeyinde lekeler olduğunda lekeler olacaktır. fired.It biraz antika gibi ve biraz görünüyor old.In ek olarak, Delik makine deldiği kadar yuvarlak olamaz, ancak arızalı değildir.sakıncası varsa sevgili arkadaşlar, lütfen dikkatli olun!

Belirleme

Malzeme: Bakır, Emaye İşi Zanaat Boncuk boyutu 12mm Ambalaj: opp torba

Ulaşım şekli

Ücretsiz EMS veya UPS veya DHL express zaman hakkında: 20 - 30days.

Sevgiorganizasyon.com.tr Standart Nakliye seçerseniz zaman hakkında: 25-60 days.it yavaş olacak, ancak 120 günü geçmeyecek.

Çin sonrası hava posta seçerseniz, genellikle mal almak için 2 aydan fazla ( hatta 120 günden fazla) sürer.

DIY Kolye, Bilezik, Küpe ve daha fazlasını kullanın

iade politikası

Malların kalite sorunları varsa, lütfen bize ulaşın size yeniden gemi verin

Malları iade etmek istiyorsanız, orijinal durumunu korurken lütfen malların alınmasından itibaren 7 gün içinde iade edin.İade nakliye maliyeti alıcı tarafından karşılanacaktır.

İade edilen mallar hasar görürse veya kaybolursa, alıcı ilgili sorumluluğu üstlenecektir ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız, alıcı maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava açmaya çalışmalıdır

Açıklama

1.Varış süresi genellikle 20-60days hakkında, fazla 120 gün mal almadıysanız, lütfen bize ulaşın. 2.Biz 7 gün içinde ürün göndereceğiz sipariş ödeme tamamlandıktan sonra.Ancak özelleştirilmiş ürünler süreyi 2 hafta 3'e kadar uzatacaktır.Biz ne zaman konsinye, ürün kalitesini kontrol edecek; Soru kargo var, size vermeyeceğiz

4.Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar tüm ek gümrük ücretleri, aracılık ücretleri, gümrük vergileri, ve ülkeye ithalatı için vergiler, bu ek ücretler teslimat sırasında toplanabilir.Biz reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

5.Çevrimiçi olmadığımızda , işe gittikten sonra sipariş formunuzu gönderebilir, sipariş formunuzu alabilir, sizinle iletişime geçebilirsiniz..

Çekim teknolojimizin sınırlamaları nedeniyle gerçek nesne ile resim arasında bir renk farkı vardır

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Metal Türü bakır
Ürün özellikleri havalı
Ürün Çapı 1.2cm
Takı Bulguları Tipi Gevşek Boncuk
Öğe Türü Takı Bulguları
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Maden
Ürün Ağırlığı 20g
Marka Adı Sadece Benim Canlı Evim