Kozmetik saklama kutusu Çift Katmanlı Makyaj Organizatörler saklama kutusu Akrilik Masaüstü Takı Konteyner Kutuları Organizatör Banyo Çantası

₺50.25 ₺32.73

  • Etiketler: Makyaj Organizatörleri, Saklama Kutusu, banyo için plastik saklama kapları, makyaj için organizatör, düzenleyiciler
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s1977

Tanım

Kozmetik saklama kutusu Çift Katmanlı Makyaj Organizatörler saklama kutusu Akrilik Masaüstü Takı Konteyner Kutuları Organizatör Banyo Çantası

Özellik:

【 Çok işlevli makyaj kutusu Organizer 】 - - - Bölünmüş bölmeler ruj ve makyaj fırçalarını tutmak için mükemmeldir ve açık bölmeler şişeleri ve göz farı paletlerini ,tırnak kutusu düzenleyicisini vb.Saklamak için mükemmeldir.Artık sabah makyaj yaptığımızda ortalığı karıştırmayalım, kozmetiklerin hepsi bir bakışta netleşerek makyaj zamanından tasarruf sağlıyor.

【Ofis Organizatörü ve iş verimliliğini Artırın】 - - - Çalışmalar,organize bir masası olan kişilerin dağınık bir çalışma alanına sahip olanlardan %167 daha uzun süre odaklandığını gösteriyor, bu nedenle daha verimli çalışın!Çalışma ortamı da çok rahat görünüyor.

【Organize Olalım】 - - - Kompakt ve çok işlevli makyaj kutusu organizatör kutumuz, çeşitli depolama organizatör ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde güzel bir şekilde tasarlanmıştır - makyaj organizatörü, makyaj organizatörü, masa düzenleyici, banyo organizatörü, parfüm organizatörü, kozmetik saklama kutusu, şifoniyer makyaj organizatörü, Mutfak çeşni depolama vb.

【 Pratik Aile Hediyeleri】 - - - Masa düzenleyici sadece masaüstü alanından tasarruf etmemize yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda çocuklarımızın iyi depolama alışkanlıkları geliştirmelerine de yardımcı olabilir.Ayrıca öğrenmede yardımcı olurlar ve öğrenme verimliliğini artırırlar.Arkadaş göndermek, anne göndermek, çocuklarımızı göndermek için uygundur.

【Ömür Boyu Garanti】 - - - Makyaj kutusunu aldıktan sonra memnun değilseniz, istediğiniz zaman geri ödeme için başvurabilirsiniz, %100 % tam geri ödeme, ömür boyu garanti, kırılırsa, yenisiyle değiştirmek için her zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

Belirleme:

Ürün: Makyaj Organizatör saklama kutusu Çekmece ile

Renk: Pembe / Yeşil / Mavi

Boyut: 22*10*10.3 cm/8.5*3.9*4 inç

Notlar:

manuel ölçümler nedeniyle 1-2 cm hata olabilir, lütfen anlayın.Farklı monitör ayarları nedeniyle renk sapması farklı olabilir.

Size en iyi ürün ve hizmeti sunuyoruz.Eğer herhangi bir sorun varsa, lütfen bize bildirin, ve biz en kısa sürede sorunu çözecektir.Çok teşekkür ederim.

Size harika bir çevrimiçi alışveriş diliyorum!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Özellik 1 Kozmetik Çekmece Organizatörü
Özellik 3 Makyaj Organizatörleri Saklama Kutusu
Malzeme Akrilik
Özellik 2 çift katmanlı
Özellik 4 Masaüstü
Kaynak Anakara Çin