Taşınabilir bluetooth Selfie Sopa telefon tutucu Geri Çekilebilir Çok Fonksiyonlu Tripod selfi ışığı Kablosuz Uzaktan Deklanşör

₺996.29 ₺249.12

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s1994

Tanım

Taşınabilir bluetooth Selfie Sopa telefon tutucu Geri Çekilebilir Çok Fonksiyonlu Tripod selfi ışığı Kablosuz Uzaktan Deklanşör

Mermi noktaları: 1、【cep telefon tutamağı Selfie】Yükseltilmiş telefon tripodu montaj, sap için daha fazla alana sahip rahat bir ergonomik kauçuk kavrama ile tasarlanmıştır.Kalınlaşmış kaymaz silikon ped, güçlendirilmiş sabitleme dişlisi, cep telefonuna zarar vermeden sıkıca kavrayın.

2、【Şarj edilebilir mavi Diş RC】Şarj edilebilir, çıkarılabilir uzaktan kumandalı bir tripod için telefon tutucu.Bir uygulamayı indirmeden 30 metreye kadar kolayca fotoğraf çekebilir ve telefonunuza kolayca bağlanabilirsiniz.Özçekimler ve takım fotoğrafları için idealdir.

3、【Zahmetsiz kurulum】Standart 1/4 inç vida delikleri ile telefon kamera kavrama, mavi diş kamera kavrama tripod/monopod üzerine monte edilebilir.Yükseltici ışıkların ve mikrofon uzantılarının soğuk ayakkabı montajı için de kullanılır.

4、【Fotoğraf Sarsıntısını Azaltın】 akıllı telefon tripodu montaj Rahat ve ergonomik telefon tutamağı, Vlog fotoğraf çekimi, canlı akış, selfie veya grup fotoğrafı için uygundur.Telefonunuzu kamera gibi tutun ve fotoğraf çekerken veya video kaydederken titremeyi azaltın.

5、【Çoğu durum için】 Telefon tripodu adaptörünün ayarlanabilir aralığı, piyasadaki cep telefonu modellerinin %99'u için uygun olan 60 mm'den 80 mm'ye kadardır.Davayı kaldırmak zorunda kalmadan ihtiyaçlarınıza nasıl uyduğunu seveceksiniz.

Özellikler:

Yükseltilmiş telefon tripodu yuvası, tutamak için daha fazla alana sahip rahat bir ergonomik kauçuk kavrama ile tasarlanmıştır.

Kalınlaşmış kaymaz silikon ped, güçlendirilmiş sabitleme dişlisi, cep telefonuna zarar vermeden sıkıca kavrayın.

Telefon kamera kavrama standart 1/4 inç vida delikleri ile, mavi diş kamera kavrama tripod/monopod üzerine monte edilebilir.

Ürün parametreleri

Malzeme: ABS

Renk: Siyah

Mavi diş: 4.0

Pil kapasitesi: 500 mah

Uygulanabilir genişlik: 60mm ila 80mm

Ürün Listesi

Braket*1

Şarj kablosu*1

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Sertifika WEEE
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı Rondaful
Kullanım Fotoğraf
Yazın klip