Toptan 20 adet Moda Degrade Renk çıt çıtlı tokalar parlak pullar Tokalarım Prenses Şapkalar Butik saç aksesuarları Kızlar için

₺553.68 ₺481.68

  • Etiketler: uzun saç tokası
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s199604

Tanım

Toptan 20 adet Moda Degrade Renk çıt çıtlı tokalar parlak pullar Tokalarım Prenses Şapkalar Butik saç aksesuarları Kızlar için

Model Numarası.: SMPXQH

Ambalaj: 20 adet / grup

Renkler: Çeşitli Renkler

Kullanımı: saç üzerinde herhangi bir dekorasyon için.

1. 100 % Marka Yeni ve Moda saç tokası

2.Stil: Karikatür saç klipleri

3.Renkler: Tercih ettiğiniz rengi almanızı çok daha kolay hale getirmek için No ile işaretliyoruz.(1,2,3...) her resmin altında.Veya hala renklerden emin değilseniz, lütfen sipariş verirken bizimle iletişime geçmekten veya mesaj bırakmaktan çekinmeyin.Renkler hakkında daha fazla talimat olmadığında, yalnızca çeşitli renklerle teslim edeceğiz.Teşekkürler!

Renkler hakkında daha fazla bilgi:

1. Her ürünün stili ve renkleri ile ilgili en net resimleri ve ardından ayrıntılı açıklamayı göstermek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

2. Lütfen fotoğraflarımızın yanı sıra web sitesindeki ayrıntılı açıklamayı dikkatlice inceleyin ve sipariş vermeden önce herhangi bir sorunla karşılaşırsanız renkler ve stil hakkında son onay için çevrimiçi olarak bizimle iletişime geçin.

3. Lütfen öğenin gerçek renginin,fotoğraf çekerken PC monitörünüzün parlaklığı,ışık farkı gibi çeşitli faktörler nedeniyle web sitemizde gösterilen fotoğraflardan biraz farklı olabileceğini tam olarak anlayın.

4. Lütfen satın alırken bizimle iletişime geçmekten veya mesaj bırakmaktan çekinmeyin.Size hizmet etmeye hazırız.

Sertifikalar:

Sevkiyat:

1. Normalde, siparişleriniz 5-7 gün içinde sevk edilecektir payment.In beklenmeyen herhangi bir sorun olması durumunda, teslim süresini web sitemizde 10 gün olarak belirtiriz.

2. İthalat vergileri, vergiler ve harçlar birim fiyata veya nakliye ücretlerine dahil değildir.İthalat için tüm masraflar Buyerrsquos hesabına aittir.Satın almadan önce herhangi bir ek maliyet olup olmadığından emin olmak için lütfen yerel gümrüklerle iletişime geçin.

Geri bildirim:

Hizmetimizden ve ürünlerimizden memnunsanız, olumlu geri bildiriminizi ve ayrıntılı Satıcı Derecelendirmesinin 5 yıldızını çok bekliyoruz.Bizden sana da aynı nezaket.Veya herhangi bir sorun varsa veya bizim mal veya hizmet ile memnun değilseniz, web sitesinde diğer yorum ayrılmadan önce her zaman bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen,biz herhangi bir gecikme olmadan 24 saat içinde size cevap verecektir.Nazik anlayışınız için çok teşekkür ederim !Burada alışveriş keyfini çıkarın!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Polyester
Öğe Türü Şapkalar
Model Numarası SMPFYN
Kaynak Anakara Çin
Cinsiyet Kızlar
Marka Adı Akıllı Phoebe
Tarz Moda
Bölüm Adı Çocuklar
Desen Türü Çizgi film
Tip Tokalar