Bahçe Tüy Heykeli Anıt Ev Dekor Kanatları Masaüstü Reçine Zanaat Melek Figürü Uyku Bebek Açık Hediye Heykel Kapalı

₺305.91 ₺229.48

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s2048

Tanım

Özellikler:

Ev Dekorasyonu: Kanat heykelinde uyuyan bebek melek, uyuyan bebek melek melek melek tüyü heykeli iç veya dış mekan kullanımı, sakin varlığı evinize veya bahçenize güzellik ve zarafet katar.

Uyku: Bu melek heykeli uyuyan bir meleği, yüzü ve tüylü kanatları göstermektedir.El boyaması yüzey yüksek kaliteli reçineden yapılmıştır.Bahçede bir işaretleyici olarak veya evde bir onur yeri olarak kullanılabilir

Reçine: Reçine malzemeden yapılmış, boyut ölçüleri yaklaşık 18x8x11 cm/7. 1x3. 1x4. 3 inç, kanat kolunda uyuyan bebeğin tüyleri ve detayları çok karmaşıktır

Konfor: İlham verir, iyileştirir ve büyük rahatlık getirir, bebeği sessiz bir şekilde uyutur, insanları iyileştirir, rahatlatır, korur ve teşvik eder.

Zarif: Ev ve bahçe dekorasyonu için gerekli zarif dekorasyon.Uyuyan melek kanadı heykeli, her şeye huzur ve güzellik katar scene.It tezgahlar, raflar, komodinler, şömineler, çimler, bahçeler ve girişler için çok uygundur.Çekici güzelliği, rustik cazibesi ve zarif karakterleri size daha fazla mutluluk getirecek.

Belirleme

Malzeme: Reçine

Renk: Beyaz

Boyut(u x g x y): Yaklaşık 18x8x11 cm/7. 1x3. 1x4. 3 inç

Paket içeriği:

1 adet x Melek Figürü

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı HOUSEEN'İN
Kaynak Anakara Çin, Anakara Çin
Tema melek
Malzeme reçine