Uzaktan Kumanda G40 Güneş enerjili Açık Veranda küre dize ışıkları Bistro bahçe dekorasyonu

₺971.64 ₺612.21

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s2069

Tanım

[Alacakaranlıktan Şafağa Özelliği] Fotosel ışık sensörü ampulü geceleri açar ve gün boyunca kapatır.Dış mekan aydınlatması veya planlı güvenlik aydınlatması için mükemmeldir.

[Güneş Enerjili, Enerji Tasarrufu]LED ampuller 10.000 saat sürecek ve %75'in üzerinde enerji tasarrufu sağlayacak şekilde derecelendirilmiştir.Soketin mevcut olmadığı yerlerde kullanışlıdır.

[3 Aydınlatma Modu.Sabit veya pırıltı.] Sabit açık, yavaş yanıp sönme, hızlı yanıp sönme gibi 3 ışık efekti arasında geçiş yapmak için güneş panelinin arkasındaki "mod" düğmesine basın

[Kablo Yok, Esnek ve Kurulumu Kolay]Kazığı yere itin veya braketi herhangi bir duvara monte edin. (tüm braketi çıkarmadan güneş panelini braketten sökmek kolaydır.)

Vintage sıcak beyaz dize ışıkları: Açık alanınız için çarpıcı bir görünüm ve rahatlatıcı bir atmosfer yaratın - veranda, güverte, balkon, düğünler, çadır, pergola, bistro, arka bahçe, havuz şemsiyesi ve partiler

Su geçirmez IP65: yağmurlu ve karlı günlerde hayatta kalacak

Alacakaranlıktan şafağa sensörü güneş panelinin önündedir.

Işığı gündüz açmak isterseniz, lütfen güneş panelini (sensör) bloke edin.

Alçak Gerilim LED Ampuller

Güvenli ve serin Basın

120V ampuller için herhangi bir lamba tutucuya vidalamayın.

Dahili 18650 1500 mAh pil

Sıcak Beyaz 2700 K

Şarj Süresi: 8 saat (Güneş)

Çalışma Süresi: 6-8 saat

Alçak Gerilim: 3 V

Parlaklık: 180lm

renk: Siyah + şeffaf

Malzeme: plastik

boyutu:Uzunluğu yaklaşık 9.5 M / 7 M

Paket içeriği:

1 x GÜNEŞ PANELİ

25 x LED ampuller

1 x Uzaktan Kumanda

/

1 x GÜNEŞ PANELİ

10 x LED ampuller

1 x Uzaktan Kumanda

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: İşık yansıması ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Dropshipping hakkında

1) Dropshipping'i kabul ediyoruz, dropshiping konusunda çok deneyime sahibiz ve sıraya herhangi bir reklam ve malzeme koymayacağız.

2) Toplu siparişler için siparişi işlemek üzere CSV dosyasını (Excel Dosyası) kabul ediyoruz.Sadece Sevgiorganizasyon.com.tr üzerinde bir siparişte ödeme yapmanız gerekiyor.Siparişlerinizi excel dosyasına göre işleme koyacağız.tüm müşteri bilgileri (Ad, E-posta, Tam adres etchellip) ve sipariş bilgileri( renk, miktar) ile iletişim kuran CSV dosyasını bize gönderebilirsiniz.Toplam fiyatı teklif edeceğim.Bunun için ödeme yaptıktan sonra Sevgiorganizasyon.com.tr'e bir sipariş vermeniz yeterlidir.Dosyanızı sistemimize yükleyeceğiz ve siparişlerinizi dosyanıza göre işleme koyacağız.

Siparişi gönderdikten sonra, CSV dosyasını izleme kodlarıyla birlikte geri göndereceğim.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Sertifika hiçbiri
Ampuller Dahil mi Evet
Marka Adı REFURBİSHHOUSE
Kaynak Anakara Çin
Baz Tipi hiçbiri