600W 300W Rüzgar Türbini şarj regülatörü MPPT Alçak Gerilim Boost Su Geçirmez 12V / 24V OTOMATİK 48V Anahtarı 10A 16A 20A 30A Akım

₺792.02 ₺554.45

  • Etiketler: amazon mppt güneş kontrol cihazı, mppt e0 denetleyicisi, solar panel, 40 denetleyicisi, mppt 20a motor, rüzgar jeneratörü ne 100s2, hpas rüzgar türbini, ps4 denetleyicisi 039 şarj kazandı, elektrikli pencere regülatörü lupo, voltaj regülatörü italya, mppt 2s denetleyici
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s2120

Tanım

1. Kaliteli teknik bileşenler istikrarını ve güvenilirliğini garanti eder.

2. Sistemi daha güvenilir hale getiren eksiksiz elektrik koruma özellikleri.

3. Anti-su, anti-toz kabuk çeşitli dış ortamlarda uygulanabilir hale getirir.

4. Voltaj / akım kontrolü şarjı, şarjlı pillerin olduğundan emin olun

5. Alaşım tasarım, küçük boyutu,ısı dağılımı için iyi.

1. Güvenlik Talimatları

LÜTFEN BU ÜRÜNÜN KURULUMUNDAN VEYA ÇALIŞTIRILMASINDAN ÖNCE BU TALİMATLARI DİKKATLİCE OKUYUN.

1.1 Lütfen rüzgar jeneratörünün çıkış voltajının nominal akü voltajı ile tutarlı olduğundan emin olun.

1.2 Lütfen önce akünün artı-eksi kablolarını bağlayın ve ardından rüzgar jeneratörünün üç kablosunu bağlayın.

1.3 Lütfen bu talimata göre aküyü ve rüzgar jeneratörünü denetleyiciye bağladığınızdan emin olun, ters polarite veya yanlış konum bağlantısı sistemin anormal çalışmasına veya sistem bileşenlerinin hasar görmesine neden olur.

2. Tesisat

2.1 Pilin “+” ve “-“düğmelerini denetleyicinin kırmızı ve siyah giriş kablolarına bağlayın.

2.2 Rüzgar jeneratörünün üç kablosunu üç mavi kontrolör kablosuyla bağlayın.

3. Işıklar

3.1 Rüzgar jeneratörü ışığı (yeşil) yandığında, rüzgar jeneratörü bağlantısının normal olduğunu gösterir ve rüzgar jeneratörünün dönüş hızını pırıltı hızıyla gösterir.

3.2 Fren lambası (kırmızı) yandığında, kontrolörün tam şarjlı veya aşırı akım koruma fonksiyonunun çalışması nedeniyle kontrolörün otomatik olarak fren yaptığını gösterir.

1. Lütfen pili bağlayın.İkincisi, rüzgar türbinini bağlayın.rüzgar türbinini aküden önce bağlarsanız, rüzgar ağırsa kontrolör yanabilir.

2. Türbini denetleyiciye bağlamadan önce türbini frenlemek için lütfen rüzgar türbininin 3 telini kısa devre yapın.

3. Kontrolör, akü voltajını tespit ederek çalışma voltajı modelini 12V veya 24V seçer.pil 12 V ise, denetleyici 12 V modunda çalışacaktır; pil 24 V ise, denetleyici 24 V modunda çalışacaktır.

4.Öğe için ödediğiniz fiyat herhangi bir gümrük vergisini hariç tutar.Hedef ülkede herhangi bir görev üstlenmeyeceğiz.

5.Teklif vermeden/satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülke gümrük idarenize danışın.

6.Tüm bilgiler (ürünler model No., test sonucu, şartname, özellikler, resimler, vb) sağladığımız sadece referans içindir, Detaylar pls aldığınız gerçek dürtüyü, talimatı ifade eder.Tüm veriler dahili laboratuvar test sonuçlarımızdır ve farklı ortamlarda küçük bir tutarsızlık olabilir, pls kurulumdan sonra ürünlerin kesin sonucunu ifade eder.

1.İade veya değiştirme talebi, parselin alınmasından sonraki 1 hafta içinde yalnızca talepler için geçerlidir ve öğeyi alınan koşulla aynı şekilde iade eder.

2.İade izni istemek için lütfen bizimle iletişime geçin.Adınız, açık artırma numaranız ve iade nedeniniz e-postaya dahil edilmelidir.İade edilen tüm ürünler tüm orijinal ambalaj malzemelerini içermelidir.

3.Lütfen öğeyi dikkatlice yeniden paketleyin.İade edilen ürünler test edilecek ve bulunduğunda hemen alıcıya yeni bir yedek gönderilecektir defective.In uygun bir değiştirmenin mevcut olmaması durumunda geri ödeme yapılacaktır.Nakliye, taşıma ve sigorta ücretleri iade edilmez.

4.Öğe kusurlu bulunmazsa, öğe alıcının pahasına alıcıya geri gönderilecektir.

5.1 Yıl boyunca mükemmel garanti.

Görüşleriniz bizim için çok önemlidir,bu nedenle,sizi mutsuz hissettiren bir şey varsa, olumsuz bir geri bildirim bırakmadan önce lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin.En iyi çözümü bulmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Desteğiniz için teşekkür ederim.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Sertifika CE
Kaynak Anakara Çin
Maksimum Akım 20A
Uygulama Şarj Kontrol Cihazı, Gerilim Kontrolörü, Rüzgar Kontrolörü