Peter ren Diy elmas boyama çapraz dikiş 5D elmas nakış yuvarlak Mozaik simge Tam Taklidi Renk fil bebek fil

₺192.90 ₺115.70

  • Etiketler: çapraz dikiş boyama, 5D Elmas Nakış, Elmas Boyama Çapraz Dikiş, Décor, fil elması resim, elmas boyama tazmanya, tam elmas boyama 30x40
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s2160

Tanım

Peter ren Mağazasına hoş geldiniz

Peter ren Diy elmas boyama çapraz dikiş 5D elmas nakış yuvarlak Mozaik simge Tam Taklidi Renk fil bebek fil

Önerilen sebep

Elmaslar Hakkında

Önerilen sebep:

1.100 % marka yeni

2.Ucuz (kaynak fabrika)

3.Gerçekçi resim (talebi karşılayın)

4.Çeşitli desenler (çoktan seçmeli)

5.Teslim süresi (5-7 gün)

Üretim Adımları

Mevcut boyutları: seçiniz Malzeme: Pamuk ve Yuvarlak elmas kullanımı: dıy elmas boyama; elmas nakış boyama; Öğeler dahil: 1. Reçine elmasları yeter. 2. A4 Model HD çizimleri (çizimler, renk tablosu dahil) 3. Sakız matkap cımbızlarını, plastik tepsiyi klipslemek için kullanılır.

Canvasv Hakkında

İthal yağlıboya tuval, semboller çok açıktır .

Ambalaj hakkında

Açıklama:Her fotoğraf için farklı boyutlar, böylece farklı kutular veya kabarcık çantalar.

A:kabarcık çanta ambalaj etkisi gösterisi (Boyut≤30x40 cm) B: Renk kutusu ambalaj etkisi gösterisi (Szie>30x40 cm)

Alıcı Yorumları

1, Kutuyu açın, kitlerin tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol edin .

2, Renk koduna göre, plaka içine bir renk seçin .

3, Resimdeki sembolleri bulun, bitirene kadar yapıştırmaya başlayın .

4. Bitirdiğinizde üstüne birkaç kitap koyun, daha sıkı olmasına izin verin .

5. Tebrikler, şimdi tuzağa düşebilirsin !Atölye Ödemenizden önce, lütfen aşağıdaki içeriği dikkatlice okuyun, size mutlu bir alışveriş gezisi garanti edecektir. 1. Firmamız aşağıdaki işlemleri kabul etmektedir: Perakende: Tüm dünyadaki tüm müşterilerden perakende işlemleri kabul ediyoruz.Tüm mallar için minimum limit belirlemiyoruz.Toptan satış: dünyanın dört bir yanındaki tüm müşterilerden toptan ticareti kabul ediyoruz. world.In stok basıncınızı azaltmak için belirlediğimiz parti 2 parçadan büyük veya ona eşittir.toptan büyük miktarlarda istiyorsanız, lütfen bizimle irtibata geçiniz, biz toptan fiyat tartışacağız, ulaşım modu ve böylece sizinle.Tatmin edici bir anlaşmaya varabileceğimize inanıyoruz.Teslimat acentesi: Yabancı çevrimiçi satıcılarsanız, sizin için nakliye acentesi hizmeti sağlayabiliriz.Lütfen işlem yaparken alıcınızın adres bilgilerini bize açıkça bildirin, aynı zamanda size hizmet etmek için mücadele edeceğiz ve davranışınızın çıkarlarına asla zarar vermeyen iş sırlarınıza tamamen saygı duyacağız.Ülkeniz ve bölgeniz ücretsiz gönderim ülkesi içinde değilse, bizimle iletişime geçebilirsiniz, size en iyi nakliye yöntemini sağlayacağız. 2. Ulaşım: Ürünlerimiz anakara Çin'den.Başarılı ödemenizden sonra, malları 3-5 iş günü içinde teslim edeceğiz, mallarınız genellikle 7 ila 50 iş günü içinde ulaşacaktır days.In nadir durumlarda, ülkenizin ve malların hava durumuna ve geçiş hızına bağlı olarak gecikme olasılığı yüksektir.Mallar gönderildiğinde, mal taşıma durumunuzu aktif olarak takip edeceğiz.Biz genellikle ulaşım için Çin Post küçük paket kullanın, normal şartlar altında, mal 15-30 gün içinde teslim edilecektir.Ancak gecikebilecek başka durumlar da vardır, örneğin, kötü hava koşulları ülkenize gelişi geciktirir ve posta sistemi yerel postanenin gönderilmesini geciktirir vb.Bu nedenle, Çin Post parsel teslim süresi maksimum 50 gündür.Müşterileri yönlendirmek için, nakliyeniz için "ZTO Express" i de kullanabiliriz, genellikle 30 gün içinde servis edilebilir. 3. Tarife: Mallar ülkenize geldikten sonra, bazı ülkelerde belirli tarifeler üretebilir.Tarifenin bu kısmının sizin tarafınızdan ödenmesi gerekiyor . 4. Satış sonrası servis: Sattığımız tüm ürünler titizlikle test edilir.Aldığınız malların 10 gün içinde kalite sorunları olduğunu fark ederseniz (insan dışı hasar).Lütfen bir fotoğraf çekin ve bizimle iletişime geçin, sizin için değiştirip tekrar göndereceğiz.Mağazamda bir elmas boyama satın alırsanız, bir elmas eklemek için ücretsiz bir şansınız olacak, bu yüzden mağazamda herhangi bir ürün satın alın, lütfen endişelenmeyin.Söz veriyoruz: size en iyi hizmeti vereceğiz, memnuniyetiniz işimiz için en büyük motivasyondur. 5. Geribildirim: Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir.Öğenizden memnunsanız, lütfen bize olumlu geribildirim verin.Öğeden memnun değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçin, Sevgiorganizasyon.com.tr'e olumsuz geribildirim göndermek yerine sizinle olan herhangi bir anlaşmazlığı çözebiliriz.Çok teşekkür ederim.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme reçine
Yapıştırma Alanı Tam
Elmas boyutu 0.25 cm*0.25 cm
Hediye için Arkadaşlar, aile, Doğum günü, tatil, yeni bir eve taşındı
Elmas paketleri 220-240piece her çanta numarası
Dış Ambalaj Renkli kutu ambalaj veya kağıt torbalar
Detaylar Resim ile 100% Tam kapak mozaik
Araçlar cımbız, palet, elmas boyama
Desen Türü Hayvan
Çoklu boyut öznitelikleri Herhangi bir boyuta tıklamayı seçin
Kullanmak Resimler
Çapraz dikiş kitleri iç detay Reçine parçacıkları, Baz kumaş, Çekiliş, forseps, tabak,
Marka Adı Peter ren
Çerçeve No
Elmas Şekli Yuvarlak
Form Üç boyutlu
Renk sayısı 30-45
Çapraz dikiş durumu Bitmemiş, El yapımı ihtiyacınız var
için uygun ev Oturma odası, Yatak odası, koridor
Tarz Modern Tarz
isim Renk fil bebek fil
Tuval Paketleme Yöntemi sıvamak