Elmas Cam Kesici Damlalıklı Seti Çelik Bıçak Karbür Ucu TC - 17 Kalem Kesici karo kesme aleti İnşaat Aracı Aksesuarları

₺301.87 ₺181.16

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s21634

Tanım

Özellikler :

Sağlam kesme aleti: Cam kesme makinesi, yüksek sertliğe, keskin kesime ve düzgün çalışmaya sahip süper güçlü elmas karbür bıçağı benimser.

Ergonomik ve kaymaz kesme makinesi: ergonomik tasarımla birlikte kaymaz metal sap kullanımı, tutması rahat, emek tasarrufu sağlar ve daha iyi müşteri deneyimi sağlar.

Yuvarlak metal kılavuz çekme kafası: Metal kafa, aşınmaya dayanıklı ve güzel, yüksek kaliteli çelikten yapılmıştır polished.It kesildikten sonra camı vurmak veya bir cam çiziğinin altına yerleştirmek ve camı ayırmak için kullanılabilir.

Küçük cam kesme aleti: Cam puanlama aleti hafif ve taşınabilir, taşıması kolay ve use.It her zaman, her yerde bir sırt çantasına konabilir veya paketlenebilir, bu da işinizi daha rahat ve hızlı hale getirir.

Çok fonksiyonlu cam şişe kesici: renkli cam ve diğer el sanatları ve ev amaçlarını kesmek için çok uygundur.DIY için temel kesme aleti projects.It aynalar, cam çerçeveler, renkli cam kesimi vb.için uygundur.

Belirleme :

Adı: cam kesme aleti

Tipi: Cam Kesici

Malzeme: Çelik

Renk: resim gösterisi olarak

Miktar:2 adet / takım

Paket içeriği:

1 * Cam kesici

1 * damlalık

Not :

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Kendin Yap Malzemeleri Metal işleme
Marka Adı VİBRATİT