Yaz Nefes güneş şapkaları Erkekler Kadınlar Ayarlanabilir Vizör UV Koruma Üst Boş Spor Tenis Golf Koşu Güneş Koruyucu Yumuşak Ağız Kapağı

₺349.42 ₺223.71

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s220624

Tanım

Boş Üst: Şapkamız boş bir üst tasarıma sahiptir, herhangi bir saç modeli ile giyebilir ve daha nefes alabilir, terlemeyin, bütün gün kurumanıza izin verin .

İdeal Güneş Koruyucu: Bu siperlikli şapka, şık ve retro bir görünüme sahip, özellikle yaz aylarında yüzünüze ve gözlerinize doğrudan güneş ışığından ekstra koruma sağlayabilir ve günlük kullanımınızla iyi uyum sağlayabilir.

Ayarlanabilir Boyut: Güneşlik, arkada kolayca takmanıza izin veren ayarlanabilir bir kayış kullanır ve çoğu erkek veya kadın gencin farklı kafa çevrelerine iyi uyum sağlayabilir, kullanışlı ve pratiktir .

Yumuşak Ağız: Ağız yumuşaktır, böylece katlayabilirsiniz, taşıması daha kolay olacaktır .

Güvenilir Malzeme: Bu güneşlik, güvenli ve güvenilir, hafif , yumuşak ve solmaz, etkili bir şekilde rahat bir kullanım deneyimi sağlayabilen ve yaz gezileriniz için olmazsa olmaz olan kaliteli malzemeden yapılmıştır .Yumuşak malzemeden yapılmış güneş şapkasının kenarı,foldable.It gerçekten iyi yuvarlanıyor ve hala şeklini koruyor.Güneşlik kapağı, çoğu baş çevresinin boyutuna uyacak şekilde yeniden boyutlandırılabilen arkada sihirli bir bant ile birlikte gelir, giyemeyeceğiniz konusunda endişelenmeyin. Cilt dostu kumaştan yapılmıştır, rahat ve nefes alabilir, terlemeyin, bu da giyerken yüz cildimizi koruyabilir o.

Uygulanabilir Senaryolar: Bu güneşlikler kolayca taşınabilir ve plajlar, kamp, yürüyüş, turizm, golf, tenis, koşu, koşu, yürüyüş veya diğer açık hava etkinlikleri gibi çeşitli açık hava sporları için idealdir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Özellik1 Yumuşak Ağız, Ayarlanabilir, Nefes alabilir
Malzeme Polyester, Tayt
Kaynak Anakara Çin
Tip Boş üst güneş şapkaları
Cinsiyet Üniseks
İşlev Güneşten korunma
özellik2 Çabuk Kuruyan, Nem emici, Katlanmış
Özellik Güneşten korunma
Marka Adı JİUSUYİ'NİN
Uygulanabilir Sezon İlkbahar ve Yaz
Model Numarası 8EC051'NIN sohbeti
Öğe Türü Güneş Şapkaları
Uygulanabilir Sahne Dış mekan
Renk 4Color
Desen Türü Katı
Tarz Gündelik
Bölüm Adı Yetişkin