4 adet / takım Paslanmaz Çelik kurabiye kesici Kek Kalıbı Fondan Kalıp Fondan Kek Dekorasyon Araçları Şeker

₺115.51

  • Etiketler: mj kalıp, remika kalıp, kalıp ml, kömür ocağı kalıbı, kalıp çaydanlık, rolex kalıp, kalıp marrano, exvoto kalıp, kalıp nsscita, machang kalıp
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s2239

Tanım

4 adet / takım Paslanmaz Çelik kurabiye kesici Kek Kalıbı Fondan Kalıp Fondan Kek Dekorasyon Araçları Şeker

ürün açıklaması:

Malzeme: Gıda sınıfı Paslanmaz Çelik

Miktar: 4 parça, 4 boyutu

Kullanımı kolay ve temiz

Boyutu: resimde gösterildiği Gibi

Ödeme hakkında

1.Kabul ediyoruz: VİSA, MasterCard ve Emanet.Emanet kullanırken, paranız hesabınıza güvenli bir şekilde yatırılır.Para sadece teslimatı onayladıktan sonra bize bırakılacaktır.Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.Açık artırma kapandıktan hemen sonra ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve tekrar deneyin.

2.Adresi tam adla onaylayın: Tüm ürünler göndermeden önce kesinlikle test edilecektir.Biz SADECE Sevgiorganizasyon.com.tr adresine gemi.Lütfen ödeme yapmadan önce Sevgiorganizasyon.com.tr adresinizin gönderim adresinizle eşleştiğinden emin olun.Ve Rus alıcı lütfen bize çok önemli olan tam adınızı bırakın.Teşekkürler!

Hızlı Kargo

1. Biz ödeme onay alındıktan sonra 72 saat içinde gemi garanti (Tatil Hariç).

2. Beklenmedik bir durum varsa (örneğin,sipariş 72 saat içinde gönderilemezse), mümkün olan en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz ve siparişinizi yakında göndermek için yakından takip edeceğiz.

Nakliye hakkında

1.Biz EMS tarafından dünya çapında gemi, DHL, UPS, FedEx, ePacket, çin Post, çin Post Artı, singapur Post ve diğer etkili özel hat.

2.Miktarı 150 $üzerinde, biz EMS veya E-EMS tarafından göndereceğiz ve böylece bu nakliye yolu, çok daha hızlı olur.Kendi nakliye hattınızı seçmek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

Geri bildirim

Ürün ve hizmetten memnunsanız, lütfen bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bir inceleme bırakın!

Hizmetimizden veya başka bir sorundan memnun değilseniz, geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin ve sorunu hemen çözeceğiz, teşekkür ederim!

Servis SSS

S: hantal sipariş için herhangi bir indirim var mı?

A: Evet, biz toptan fiyat sağlayabilir.Daha fazlasına ihtiyacınız varsa veya özelleştirilmiş ürünler istiyorsanız, bize e-posta gönderebilir veya Trademanager ile bizimle iletişime geçebilirsiniz.Biz 24 saat ile size cevap verecektir(tatil hariç).

S: damla nakliye destekliyor musunuz?

C: Evet, damla nakliyeyi destekliyoruz.Sipariş verirken bize alıcının adresini ve telefon numarasını Sevgiorganizasyon.com.tr'te bırakırsanız, paketi bıraktığınız adrese göre göndeririz.

S:Tüm resimler gerçek fotoğraf?

A: Evet, sattığımız tüm ürünlerin resmi %100 % gerçek çekimdir.Ürünlerimizi satmak istiyorsanız ve fotoğraflara ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve size filigran olmadan ürün fotoğrafları göndereceğiz.

S: Üründen memnun değilsem ne olur?

C: Öğeyi aldıktan sonra, hangi sorunlarınız olursa olsun, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Memnun olana kadar sorununuzu çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

S: Bazı ülkelere ulaşım neden bu kadar yavaş?

C: Tüm ürünlerimizin neredeyse hiç karı yok ve bunları çoğu ülkeye ücretsiz gönderiyoruz, bu nedenle DHL, FedEx, UPS, EMS gibi pahalı Ekspresleri karşılayamıyoruz.Nispeten uygun çin sonrası hava posta seçiyoruz, normalde dünyanın çoğu ülkesinde ve bölgesinde yaklaşık 15-35 gün sürüyor, sadece birkaç uzak bölgenin teslimat için daha fazla zamana ihtiyacı var, lütfen sabırla bekleyin.Ürünlerimize acil ihtiyaç duyuyorsanız, DHL, FedEx, UPS, ems'yi de seçebilirsiniz ve bu şekilde ilgili nakliye ücretlerini ödemeniz gerekir.Umarım anlayabilirsin.Çok teşekkür ederim!

S: Bir dahaki sefere ürünlerinize ihtiyacım olursa sizi nasıl bulabilirim?

C: Sevgili, ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız ve bir dahaki sefere tekrar satın almak istiyorsanız, mağazamızı favorilerinize ekleyebilirsiniz stores.In bu şekilde bizi kolayca bulabilirsiniz.Gelmeni her zaman memnuniyetle karşılıyoruz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tip Kek Araçları
Kek Araçları Türü Kalıplar
Müstehcen Resim No
Cinsel Açıdan Müstehcen No
Özellik Çevre Dostu
Sertifika CE / EU, Gıda ve İlaç İdaresi, LFGB, SGS'nin
Model Numarası 0104084
Malzeme Paslanmaz Çelik
Marka Adı SYLPHY