Doku Tutucu Tesla Modeli 3 / Y Doku Kutusu Merkezi Konsol Peçete Tutucu Araba Kağıt Peçete Tutucu, Tesla Modeli 3

₺321.31 ₺205.61

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s23000

Tanım

Doku Tutucu Tesla Modeli 3 / Y Doku Kutusu Merkezi Konsol Peçete Tutucu Araba Kağıt Peçete Tutucu, Tesla Modeli 3

Doku tutucu malzeme: dayanıklı, su geçirmez süet, yıkanabilir ve nefes alabilir, klasik siyah tasarım, kokusuz, tatsız, temizlenmesi kolay ve Tesla iç mekanlarıyla mükemmel uyum sağlar.

Kağıt havlu tutacağı toka tasarımı: Kağıt havlu tutacağının arkasında tokalı elastik bir bant bulunur.Ayarlanabilir toka tasarımının kurulumu kolaydır, açılması ve yeni kağıt havlularla doldurulması kolaydır, sabitlenmesi kolaydır, sabittir, sallanmayı önler ve kaymaz.

Doku kutusu kullanımı: Dokuları veya maskeleri saklamak için kullanılan doku tutucu,Araba orta konsolu, model 3/y ekranı, model 3/y/s/x koltuğu,direksiyon simidinin altına yerleştirilebilir, aracınız için çok fazla yerden tasarruf edin, aşkınızın Arabanın daha düzgün görünmesine izin verin.

Dokulara kolayca erişin ve yenileyin: Doku kutusunun toka tasarımı kolayca açılabilir ve yeni dokularla doldurulabilir.Çoğu doku için uygundur, her seferinde bir paket.PLS Not: Peçeteler kutuya dahil değildir.

Renk: siyah

Malzeme: pu

Paket içeriği:

1x Doku Tutucu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: İşık yansıması ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Yerleşim Blok Tipi
Malzeme Suni deri
Kaynak Anakara Çin