yeni Metal İplik Balıkçılık Makaraları Baitcasting Reel Yem Besleyici CNC Alüminyum Makara ve Grafit Çerçeve Yüksek Hızlı Balıkçılık Reel

₺483.61 ₺241.80

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s2400

Tanım

[Hafif ve Zarif] İplik makaramız mat siyah bir gövde ve altın kaplamadır ve grafit çerçeveye uyan yeni bir içi boş balıkçılık makarası, onu hafif ve daha zarif hale getirir.

[Yüksek kalite] Balıkçılık makarası, ultra hafif bir CNC alüminyum makara ve sert grafit çerçeveye sahiptir.Alüminyum alaşımlı tel fincan, yivli tasarım, pürüzsüz tel çıkışı.Paslanmaz çelik kılavuz çubuk, pirinç mil, çinko alaşımlı aynakol.

[Güçlü] Güçlü makara üst direnç sistemi inanılmaz maksimum frenleme gücü sağlar.Keçe fren balataları ile maksimum direnç yaklaşık 10 kg'dır.

[Kullanımı kolay] CNC metal dijital külbütör, yüksek hassasiyet, değiştirilebilir sol ve sağ, kullanımı daha uygun.Tek parça gövde ve tekerlekler, yüksek mukavemetli naylon kompozit malzeme; kavisli tekerlek yuvası, sağlam ve sarsılmaz.

[Yaygın olarak kullanılan] Krom kaplı kablo kasnağı, yüksek sertlik ve yüksek parlatma, kabloya zarar vermeden daha aşınmaya dayanıklı, pürüzsüz kablo çıkışı.Hem yeni başlayanlar hem de deneyimli balıkçılar için harika bir hediye.

Ürün Adı: Metal İplik Balıkçılık Makaraları

Belirleme:

Paket boyutu: 13x13x8 cm

Malzeme: Paslanmaz çelik

Stil (İsteğe bağlı): HE-1000, HE-2000, HE-3000, HE-4000, HE-5000, HE-6000, HE-7000

Not:

1. Kabuğun yüksek eşleşme derecesine bağlı olarak, ürün belirli bir su geçirmezlik özelliğine sahiptir, ancak iç kısımlar su geçirmez olmayan metalden yapılmıştır.Normal kullanımda herhangi bir sorun olmayacaktır. product.It paslanmayı önlemek için bakım sırasında çabuk kurutulmalıdır.Kullanımdan sonra yanlış bakımdan kaynaklanan sorunlar müşteri tarafından karşılanır ve ürün kalitesiyle hiçbir ilgisi yoktur.

2. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

3. Farklı manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

1 x Balıkçılık Reel

Metal, Balıkçılık, İplik

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tip Balıkçılık Makara Kolu
Kaynak Anakara Çin