Halı Araba paspasları paspaslar için fit Je-ep Grand Cherokee WK 2016-2022 Dodge Durango Su Geçirmez Ön Arka Kilim Ayak Pedleri Deri

₺1 164.55

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s2429

Tanım

Halı Araba paspasları paspaslar için fit Je-ep Grand Cherokee WK 2016-2022 Dodge Durango Su Geçirmez Ön Arka Kilim Ayak Pedleri Deri

Detay:

3 Set Araba Paspasları.

Connected Essentials tarafından.

Özel Ağır Hizmet Tipi Özel Fit Araba paspasları.

Renk:1 eşkenar dörtgen-siyah kırmızı,1 eşkenar dörtgen-siyah bej,1 eşkenar dörtgen-şarap kırmızı,1 eşkenar dörtgen-mavi, 1 eşkenar dörtgen-bej, 1 eşkenar dörtgen-kahve, 2 geniş-siyah kırmızı,2 geniş-şarap kırmızı, 2 geniş-kırmızı,2 geniş-bej, 2 geniş-beyaz, 2 geniş-siyah, 2 geniş-kahve

Fonksiyon: su geçirmez, toz geçirmez, zehirli, anti-solma, zehirli, kolay temizlenebilir; (Kirlendiğinde leke nemli bir havlu veya su ile kolayca yıkanır)

2016-2022 Tüm Model arabalar için özel olarak tasarlanmış ve üretilmiştir

Menşe yeri: Çin (Anakara)

Sürücü paspası topuk yastığı, paspasın geri kalanıyla aynı kalınlıktadır

Aşınmayı azaltmak ve ayakkabıları korumak için.

Ekstra güç ve dayanıklılık sağlar.

Lütfen dikkat - Ön yolcu tarafı mat yerleştirme deliklerinde plastik dairesel sabitleme ekleri yoktur

Paspaslar orijinal ambalajları olmadan gelir.

Resimdeki öğe, alacağınız gerçek öğedir.

Öğeme gösterdiğiniz ilgi ve anlayışınız için çok teşekkürler.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen sormaktan çekinmeyin.

Not: Tüm araba paspaslarımız her araba modeli için özel olarak tasarlanmış ve üretilmiştir ve mükemmel uyum sağlar.Bu ürün modelinize uymuyorsa, mağazada arama yapabilirsiniz; Mağazamızda hala size uygun bir model bulamıyorsanız, lütfen modelinizin ayrıntılarını e-posta ile bize bildirin, satın almanız gerekiyorsa, modeliniz için paspaslar hazırlayacağız ve bizimle iletişime geçeceğiz. sen.

Satış sonrası servis

Sevgili arkadaşlar: Malları aldığınızda, malların kalite sorunları veya başka sorunları varsa, lütfen panik yapmayın, bize söyleyin, size tatmin edici bir cevap vereceğiz, ciddi sorunlar varsa , resimleri posta kutumuza göndereceksiniz, gönderdiğiniz resimleri aldığımızda, biz sizinle görüşecek ve sonunda size tatmin edici bir cevap verecektir.Koşulsuz iade politikası Sevgili arkadaşlar: Planımızı kabul edemezseniz, tam bir geri ödeme almanız gerekir, öğeyi kabul edersiniz 14 gün içinde bizimle iletişime geçin, size bir iade adresi vereceğiz, iade öğenizi aldığımızda, parayı hemen iade edeceğiz, teşekkür ederim!

geri bildirim

Ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bana iyi geribildirim verin ve diğer alıcılara en doğru ve değerli tavsiyeyi bırakın.

Ürünümüzden memnun değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçin ve sorunun ne olduğunu söyleyin, çözmenize yardımcı olacağız.Çünkü amacımız: %100 müşteri memnuniyeti.

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın, anlaşmazlıkları açmayın, çünkü tüm sorunları çözmenize yardımcı olma yeteneğine sahibiz.

⑤ Ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bana övgü ve 5 yıldız verin, teşekkür ederim.Ürünlerimizden memnun değilseniz, lütfen bize ulaşın ve sorunun ne olduğunu söyleyin, çözmenize yardımcı olacağız.Çünkü amacımız: %100 müşteri memnuniyeti.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Türü Suni deri
Öğe Türü Paspaslar ve Halılar
Dolgu Malzemesi Doğal lif
Kaynak Anakara Çin
Paspaslar Tipi Deri Paspas
Marka Adı NoEnName_Null