Taşınabilir el sıcak 2 Taraflı USB Cabrio Parmaksız eldiven örme eldivenler ısıtma eldivenleri elektrikli ısıtmalı eldiven

₺338.45 ₺236.99

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s248830

Tanım

Özellik:

1. Enerji tasarrufu ve Güvenilir: Isıtma eldivenleri, yüksek teknolojili ısıtma malzemelerini benimser ve enerji tasarrufu sağlayan ve güvenilir olan USB 5V düşük voltaj kullanır.USB Kablo uzunluğu: 1.5 m.

2. Dayanıklı: Mükemmel işçilik, örme yün, süper yumuşak, süper esnek, biraz sıkı, ancak hareket özgürlüğü sırasında elleriniz ve parmaklarınız için tam esneklik sağlar, uzun süre dayanacak kadar dayanıklıdır.

3. Yumuşak ve Rahat: Bu eldiven, yumuşak ve rahat ve serbestçe hareket edebilen bir dokunmatik ekran işlevine sahiptir.Eldivenin içini açın ve içindeki ısıtma tabakasını çıkarın, bu da onu hafif bir eldivene dönüştürür ve yıkanabilir.

4. Hızlı ısıtma: Çok kısa sürede sıcaklık 40-50 civarında çok sıcak bir sıcaklığa ulaşabilir. Bir USB kablosunun bir güç bankasına veya bilgisayara bağlanması gerekir.Güvenlik için ayrılırken lütfen USB kablosunu bilgisayardan çıkarın.

5. Dönüştürülebilir Eldivenler, daha esnek kullanım için tam parmak eldivenlerden parmaksız eldivenlere değiştirilebilir.Tanım:

Malzeme: örme

Cinsiyet: unisex

Stil: cabrio

Renk: Yeşil, Mavi, Siyah, Gri

Boyutu: bir boyut

Paket içeriği:

1 çift x Eldiven

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tarz Moda
Öğe Türü Eldivenler ve Eldivenler
Desen Türü Katı
Malzeme Polyester
Menşe yeri Çin (Anakara)
Bölüm Adı Yetişkin
Eldiven Uzunluğu Bilek
Kaynak Anakara Çin
Cinsiyet Üniseks