Askıları Sayfası ile 1 adet Çift Tarafı Dövme Pratik Cilt Dövme 6.1" x 6.1"

₺81.82 ₺49.09

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s25189

Tanım

Pratik, bir erkeği yapan şeydir perfect.As tomurcuklanan bir dövme sanatçısı, amatörce elinizi canlı ten üzerinde denemek yerine, bu pratik cildi daha iyi deneyin.Bu cilt gerçek olana en yakın olanıdır.Etki ve çıktı da tıpkı gerçek gibi skin.It gerçek etkiyi yaratmak için kolunuza veya bacağınıza bir kayışla kolayca takılabilir.

Özellikler: Hatalarınızın sonsuz hatırlatıcılarını bırakmadan becerilerinizi geliştirin Bağlantı elemanları kayışlarıyla birlikte gelen çift taraflı düz dövme uygulaması derileri Elinizi sabitlemenize yardımcı olur, gölgelemeden ana hatlara kadar farklı teknikler deneyin Daha otantik bir dövme deneyimi için onları gerçek bir vücut parçasına yerleştirmenize izin verir Cilt boyutu: Yaklaşık. 6.1x6. 1 inç / 15. 5x15. 5 cm Kayış Boyutu: Yaklaşık. 12. 6x0. 9 inç / 32x2. 5 cm(L x W) malzeme: Sentetik cilt Renk: İncarnadine

Not: Aydınlatma efektleri ve monitörün parlaklık/kontrast ayarları vb.Nedeniyle, web sitesinin fotoğrafının renk tonunun ve gerçek öğenin biraz farklı olabileceğini lütfen unutmayın.

Paket İçerir: 1 x Uygulama Cilt 1 x Kayış

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Marka Adı gazechimp'in