84/160 İzgaralar Anti-oksidasyon Şeffaf saklama çantası Takı Çantası Depolama Takı albüm Hediye Takı Çantası Mühürlü Çanta

₺69.69 ₺47.36

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s252712

Tanım

C: 84 ızgara + 30 sızdırmazlık torbası

B: 160 ızgara+30 sızdırmazlık torbası ►【YÜKSEK KALİTE】

PVC plastikten yapılmış fermuarlı torbalar, yırtılması zor, normal plastik torbalardan daha güçlü, sağlam ve dayanıklıdır.

►【GÜVENİLİR VE KULLANIŞLI】

Özel kitap tasarımı mücevherlerinizi koruyabilir ve düzenli tutabilir.Her saplamanın karşı sayfadaki küpelerden uzak durmasını sağlayın ve onları çizme riskinden kaçının.

Sadece çantanda.Seyahat, alışveriş ve daha fazlası sırasında tüm sevgili küpelerinizi düzenli ve düzgün bir şekilde sergilemek için mükemmeldir.Tatilde mükemmel bir seyahat arkadaşıdır.

►【BÜYÜK KAPASİTE】

Şeffaf depolama kitap alma kapasitesi, günlük kullanım için yeterli 288 kart yuvasına sahiptir.

►【GENİŞ UYGULAMA】

Esas olarak yüzük, küpe, kolye toplayabilir.Yine de kişisel çıkarlara göre hobi, boncuk, düğme, hediyelik eşya, madeni paralar endüktif harmanlama yapabilir.

Onları uzun süre saklamak istiyorsanız, bunun sizin için iyi bir seçim olacağından eminim, ayrıca arkadaşlarınız ve aileleriniz için harika bir hediye.

Belirleme

84/160 ızgaralar

Not: Herhangi bir sorunuz, pls bize ulaşın.Negatif vermeyin comments.As satıcı, sizi kızdırmak yerine malları hızlı bir şekilde alabileceğinizi umuyoruz.Senden çok uzaktayız.Lütfen sabırlı ve nazik olun.Üzgünüm ve teşekkür ederim.Hoşgörünüz ve cesaretiniz bizi daha çok ve daha iyi çalışmamızı sağlayacaktır.Teşekkür ederim ve mutlu olmanızı dilerim.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Set Türü NO
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Plastik
Toptan Satış Türü NO
Ürün Tipi Hediyelik Çantalar ve Tutucular