Yüksek Elastikiyet Telefon Tel Bilezik Siyah Spiral Bant Bobin çok rol Kadın Kravat saç bandı At Kuyruğu Tutucu Scrunchies

₺46.40 ₺34.27

  • Etiketler: açık taşınabilir bilezik, parlak saç spirali, telefon kablosunun takılması, telefon silikon saç bandı, telefon tel scrunchie, erkekler scrunchie, antika telefonlar, tel örgü kafa bandı, telefon tel saç yasağı, geniş bileklik bileklik
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s253103

Tanım

Yüksek Elastikiyet Telefon Tel Bilezik Spiral Bant Bobin çok rol Bilezik Kadın Saç Kravat Hairband At Kuyruğu Tutucu Scrunchies almak için tıklayın Ürün No.ASL001 Ürün Malzemeleri Çinko alaşımı Ürün Miktarı 2 adet Ürün İndirim Toptan!3 Lottan Fazla Sipariş Verin = Ekstra %10 İndirim Alın Ürün Yaklaşık Boyut dış çap: 5cm Ürün Ağırlıklı Renkler Antik Gümüş Antik bronz Ürün Şekli telefon bilezik Ürün Kullanım Hızı Fit takı yapımı kolye bulguları dıy (kolye veya bilezik,

küpe dangle kolye vb) veya diğer el yapımı bulgular el sanatları.Tedbir Dönüşüm 1 cm = 0.393 inç 1 inç = 2.54 cm

PAKETLER

Size güvenli sevkiyat sağlamak için her ayrıntıyı paketlemeye büyük özen gösteriyoruz .Bu nedenle, lütfen almak için imzalamadan önce paketi kontrol edin, kırık veya hasar görmüşse, bir kayıt yapabilirsiniz carrier.At aynı zamanda, bir fotoğraf çekebilir ve bize gönderebilirsiniz, sorunu ilk kez sizin için çözeceğiz.

anakara.LÜTFEN SABIRLI OLUN!Biz genellikle standart uluslararası sunuyoruz airmail.It teslimat için yaklaşık 10 ila 25 iş günü sürebilir.Herhangi bir sorunuz veya herhangi bir özel isteğiniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.aramızdaki zaman farkı nedeniyle 24 saat içinde cevap vereceğiz.

Taşıyıcı Adı Transit Tahmini Süre İzleme Hizmeti DHL Yaklaşık 3-5 gün www.dhl.com UPS Yaklaşık 3-5 gün www.ups.com EMS Yaklaşık 5-7 gün www.ems.com Çin sonrası Hava Yaklaşık 15-25 gün www.intmail.183.com HKPOST Yaklaşık 15-20 gün www.hongkongpost.com Hızlı sevkiyat için herhangi bir uygun fiyata ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız.

NOT: Alıcı nakliye sırasında vergi ,gümrük ve diğer masraflardan sorumlu olacaktır !Tüm öğeler Sevgiorganizasyon.com.tr doğrulanmış adrese sevk edilmelidir.

Satış Şartları

Herhangi bir nedenle öğeden memnun değilseniz, aldıktan sonra bir hafta içinde orijinal durumunda iade edilebilir.öğeyi alır almaz size nakliye ücreti ile birlikte tam geri ödeme göndereceğiz.Ancak alıcının iade nakliye ücretini ödemesi gerekiyor.

SSS

Sorular

Cevaplar

Siparişleri birleştiriyor musunuz?

Evet, siparişleri birleştirebiliriz, böylece yalnızca bir kez ödeme yapmanız gerekir.Bu hizmete ihtiyacınız varsa ödeme yapmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.

Damla nakliye sunuyor musunuz?

Evet, yapıyoruz.Sipariş verirken müşterinizin gönderim adresine göndereceğiz

Özelleştirilmiş ürünleri kabul ediyor musunuz?

Evet, yapıyoruz.Sadece resimlere ve örneklere ihtiyacım var.

Uluslararası gönderiyor musunuz?

Evet, biz dünya çapında gemi

geri bildirim

Görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğunu, biz içtenlikle memnun iseniz bizim için olumlu geribildirim bizim ürün ile ve service.It sadece 1 dakikanızı alacak.Teşekkürler! :) Ürün ve hizmetten memnun değilseniz, herhangi bir olumsuz ve nötr geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Sizi tatmin etmek için elimizden geleni yapacağız.Teşekkürler! :)

hakkımızda

Fabrikamız "Alışveriş Yapanlar için Emtia Cenneti"olarak bilinen Türük, Zhejiang'da bulunmaktadır.

Şu anda, "önce müşteri, ilerleyin" iş felsefesine ve "önce müşteri" ilkesine bağlı kalarak, müşterilerimize kaliteli hizmetler sunuyoruz.

Üstün Kalite ve Uygun Fiyatlandırma, ürünlerimizi uluslararası pazarda daha rekabetçi hale getiren başlıca avantajlarımızdır.

bizimle iletişime geçin

Bizim Çalışma Süresi: 9: 30 AM 12: 00 PM ( Çin HK zaman)

Herhangi bir soru memnuniyetle karşılandı, size en kısa sürede cevap vereceğiz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Cinsiyet kadınlar
Özellik 4 Moda Şapkalar
Kalite 2 Adet / grup
Özellik 1 Elastik Saç Bantları
Ağırlık around 6.4g/piece
Özellik 3 Lastik Bant
Tarz Moda
Öğe Türü Şapkalar
Bölüm Adı Yetişkin
Özellik 2 Telefon Tel Saç Halat
Model Numarası ATS001
Özellik 5 Spiral Şekli Saç Bağları
Desen Türü Katı
Özellik 6 At kuyruğu Tutucu
Tip Saç bantları
Malzeme Plastik
Boyut (dış çap