Benzersiz Tasarlanmış El Yapımı Üflemeli Cam Kolye LightsCeiling Dekoratif Yemek Odası Dekor için

₺9 783.81

  • Etiketler: david chihuly cam, dale chihuly cam resimleri, cam komodinler tarzı, chihuly tarzı heykel, üflemeli cam avize sanatçı, garmin vivomive 3 tarzı cam, chihuly bahçe camı indirimi, chihuly tarzı sütyen, fuji tarzı cam, chihuly cam heykel
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s25437

Tanım

Benzersiz Tasarlanmış El Yapımı Üflemeli Cam Kolye LightsCeiling Dekoratif Yemek Odası Dekor için

Boyut: W50XH50CM, özelleştirilmiş

Renk: resim gösterisi olarak, Özelleştirilmiş

Sıcak ipuçları:

Her cam parçası %100 el yapımıdır,bu nedenle bitmiş avize resimden biraz farklı olacaktır.Ama pls endişelenmeyin, daha güzel görünecek picture.It hayatını aydınlatacak.

Renk hakkında :

Renk tabağımızdan herhangi bir rengi seçebilir ve ayrıca bize istediğiniz rengi gönderebilirsiniz,sizin için herhangi bir rengi özelleştirebiliriz.

Boyutu hakkında :

Her cam parçası benzersiz gözyaşı ve bükülmüş saplarla %100 el yapımıdır, her cam parçası uzunluğu yaklaşık 10"-20" dir.

Gözlük parçaları ile birlikte sert sunulmaktadır.

Paket ve nakliye :

Her cam parçası içinde kalın köpük ve poli torba ile paketlenmiştir.Ayrı olarak 5 katmanlı standart bir ihracat kartonuna koyun.Pls endişelenmeyin, güvenli hale getirmek için onları dikkatlice paketleyeceğiz.Bu arada sevkiyat sırasında borken durumunda size %10 yedek parça sunacağız.

Ve nakliye için EMS ile herhangi bir ülkeye ücretsizdir.Güvenilir ve deneyimli olan.Paketiniz size zamanında ulaşacaktır.Genellikle size ulaşması 15 gün sürer.Tabii ki, paketinizi daha erken almak istiyorsanız, bize mesaj gönderebilirsiniz, size başka bir nakliye yöntemi önereceğiz.

Kurulum:

Bu kolay ve çok eğlenceli.Talimatları ayrıntılı adımlarla size göndereceğiz.Ayrıca ihtiyacınız varsa ,size göstermek için bir video göndereceğiz, hatta nasıl kurulacağını göstereceğiz line.So lütfen endişelenme.Bittiğinde harika hissedeceksiniz.

Üretim Süreci:

Farklı renk ve ebatlarda el üflemeli cam ürünlerinde uzmanlaştık.Kendi tasarımcımız ve fabrikamız olduğu için tasarımınızı karşılayacağız,herhangi bir özel gereksiniminiz varsa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin .

Herhangi bir soru, biz sizin için çözecektir.Ziyaretiniz için teşekkürler ve güzel bir alışveriş var.Bana hoş geldiniz!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Garanti 2 yıl
Baz Tipi E14
Kurulum Türü Semiflush Dağı
Kısılabilir olduğunu No
Öğe Türü Avizeler
Bitirmek Fırçalanmış Paslanmaz
Tarz ART DECO
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı BGC CAM
Işık kaynağı LED Ampuller
Güç Kaynağı AC
Gölge Tipi vitray
Gerilim 120V, 110V, 240V, 220V
Özellikler Chihuly Tarzı, 100 % El Üflemeli
Anahtar Tipi Topuz anahtarı
Ampuller Dahil mi Evet
Gölge Yönü Aşağı
Sertifika UL, ce
Gövde Malzemesi Bardak