Kalafat Sonlandırıcı Aracı Dolgu Macunu Pürüzsüz Kazıyıcı Aracı Kullanışlı kiremit harcı Kalafat Sonlandırıcı Harç El Aletleri Fayans ve duvar karoları için

₺39.85 ₺22.33

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s255466

Tanım

Mermi Noktaları:

1、Dayanıklı ve Güvenilir: Güvenilir poliüretan malzeme kullanarak, kalafat bitirme aleti güçlüdür ve kırılması kolay değildir.Ayrıca, büyük tokluk ile performans gösterir ve aşınmaya dayanıklıdır.

2、Faydalı Kalafat Aracı: Kalafat Son İşlemci Aracı, ev geliştirme çalışmalarını, kenarları, köşeleri ve daha fazlasını tamamlamada etkilidir ve ayrıca conta hatlarını ve kalafat hatlarını yumuşatmak için de iyidir.

3、Basit Kullanım: Kalafat Sonlandırıcıyı tutarak, fayanslar arasındaki boşlukları doldurmak için kolayca kaydırabilir ve size zaman ve emek tasarrufu sağlayan bir iş sağlayabilirsiniz.

4、Kullanışlı temizlik ve yeniden kullanılabilir: Kalafat bitirme aracı, kullanımdan sonra temizlediğiniz sürece yeniden kullanılabilir.Su ile durulayarak veya nemli bir bezle silerek temizlenmesi kolaydır.

5、Yaygın Olarak Uygulanabilir: DIY zanaat veya zemin silikon dolgu macunları, harç vb.Gibi çoğu dolgu macunu ile çalışır., ev tadilatı, mağaza tadilatı, ofis tadilatı, fayans kalafat vb.İçin uygundur.

Tanım:

Kalafat Bitirme Aleti, ev tadilatı, mağaza tadilatı, ofis dekorasyonu, fayans ve ahşap zemin kalafatı vb.İçin uygun, ev geliştirme işini daha verimli bir şekilde bitirmenizi sağlayan iyi tokluk ve aşınma dirençlerine sahiptir.

Özellikler:

Ürün Adı: Kalafat Sonlandırıcı Aracı

Ürün Malzemesi: Poliüretan

Ürün Rengi: Siyah

Ürün Boyutu: yaklaşık 9.5*6.5 cm / 3.74 * 2.55 in

Ürün Ağırlığı: yaklaşık 60g

Ambalaj Listesi:

1 * Doldurmayı Kazıyıcı Aracı

Notlar:

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Malzeme Diğer