Yeni Araba yıkama süngeri Kalın Emici Sünger Araba Pencere Motosiklet Ev Temizlik Basınçlı Yıkama Köpük Topu

₺900.80 ₺504.40

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s256050

Tanım

Yeni araba yıkama süngeri Kalın Emici Sünger Araba Pencere Motosiklet Ev Temizlik ile Basınçlı Yıkama Köpük Topu 2 set Oto parçaları: 1 x köpük pot ile atış çekirdek ve 1 x araba yıkama süngeri

Bu ürün, dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım için birinci sınıf malzemeden üretilmiştir.Pürüzsüz yüzeyli yüksek yoğunluklu araba yıkama süngerleri,kısa sürede çok fazla köpük üretebilen ve su ve köpük tutabilen bol miktarda araba yıkama solüsyonu,temizleme ve parlatma tutar.Gözenekli araba yıkama Benzersiz delikli yüzeye sahip gözenekli süngerler, kir parçacıklarını etkili bir şekilde yakalayıp tutabilir ve en hassas yüzeyleri bile çizmez veya zarar vermez.Araba temizliği için harika bir araç.

Sıkıştırılmış ambalaj boyutu, taşıması kolay ve yerden tasarruf.Elyafın kırılması kolay değildir, son derece dayanıklıdır ve oldukça emicidir.Pürüzsüz yüzeyli yüksek yoğunluklu araba yıkama süngerleri,kısa sürede çok fazla köpük üretebilen ve su ve köpük tutabilen bol miktarda araba yıkama solüsyonu,temizleme ve parlatma tutar.Araba,bisiklet,ofis odası ve diğer ev eşyalarını yıkamak için mükemmeldir.

Gözenekli araba yıkama benzersiz delikli yüzeye sahip gözenekli süngerler,kir parçacıklarını etkili bir şekilde yakalayabilir ve tutabilir,en hassas yüzeyleri bile çizmeyen veya zarar vermeyen güçlü etkili dekontaminasyonun kirecini temizleyebilir.Açılırken boyut daha büyük olacaktır.Herhangi bir zorluk veya rahatsızlık duymadan tutması kolaydır.Araba Yıkama Süngerleri doğal olarak yıkanabilir ve kurutulabilir, tekrar kullanılabilir.Lütfen ağartmayın ve ateşe yakın veya keskin bir kesici alette kullanmayın.

1/4 inç hızlı kopukluk Köpük Topu ile beyaz konteyner şişe ve ek delik meme 1.1 mm için Köpük Blaster.Konteyner şişesinin kolayca doldurulabilmesi için daha büyük ağzı ve çatlak sorununu önlemek için ekstra geniş boynu vardır.

1. 1/4 inç hızlı bağlantısız üniversal köpük topu hemen hemen tüm basınçlı yıkayıcılara uyar.

2. Ayarlanabilir köpük topu, temizleme sıvısını suyla doğru bir şekilde karıştırabilir ve hızlı bir şekilde köpük oluşturabilir.

3. Püskürtme açısı ve temizleme sıvısının emme miktarı ihtiyaca göre ayarlanabilir.

4. Motosiklet, araba, çatı, araba yolu, dış cephe kaplaması, zemin ve pencereleri yıkamak için kullanılır.

5. Çalışma Koşulu: 1000 PSI ila 4000 PSI, 2.0 ila 5.3 GPM.

6. Maksimum Sıcaklık: 60 ℃ / 140 ℉.

Köpük Topu Nasıl Kurulur

1. Şişeye ılık suyla biraz sabun doldurun.

2. 1/4 inç hızlı bağlantı fişini basınçlı yıkama tabancasına veya değneğe bağlayın.

3. Düğmeyi istenen köpük seviyesine ayarlayın ve ardından kalın köpüğü dağıtır.

Yeni Orifis Nozulu Nasıl Değiştirilir

1. 1/4 inç hızlı bağlantı fişini sökün.

2. Eski orifis nozulunu yuva tornavidasıyla sökün.

3. Yeni orifis nozulunu vidalayın.

4. 1/4 inç hızlı bağlantı fişini vidalayın.

Renk: beyaz + sarı + turuncu

Malzeme: Pirinç + ABS + sünger

Boyutu:1.1 mm+22x11x6. 5 cm

Paket içeriği:

1 x köpük pot

1 x atış çekirdek

1 x Araba yıkama süngeri

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin