Kabartma Kafatası Kabartmalı 3D Sırt Çantası Yaratıcı Erkek Kadın Schoolbag Laptop Büyük Çanta Punk Perçinler Sırt Çantası Su Geçirmez seyahat sırt çantası

₺1 843.75 ₺1 253.68

  • Etiketler: gelin kafatası çantası, boyutu laptop sırt çantası, çanta geri anne, harley kafatası perçin, erkek kemeri ekstra, erkek deri çanta, gotik kare sırt çantası, su geçirmez seyahat katlanabilir çanta, çivili marka sırt çantası, kafatası kanatları çantası
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s2566

Tanım

modname = ckeditör

Kabartma Kafatası Kabartmalı 3D Sırt Çantası Yaratıcı Erkek Kadın Schoolbag Laptop Büyük Çanta Punk Perçinler Sırt Çantası Su Geçirmez seyahat sırt çantası

Ambalaj Listesi:

1 * sırt çantası

1.Gönderi ve Ödeme

1.Biz ödeme yaptıktan sonra 2-4 gün içinde parsel sevk edilecektir. 2.Emtia taşımacılığı için birkaç farklı seçenek vardır, ancak lütfen malları daha erken almanızı sağlayacak Sevgiorganizasyon.com.tr'in lojistik kanallarını seçmeye çalışın. 3.Paket detayları malların gerçek ağırlığı ve boyutu değildir, gerçek ağırlığı ve boyutu bilmeniz gerekiyorsa, sadece bizimle iletişime geçmeniz gerekir. 4.Teslim süresi yaklaşık 10-45 gündür. 5.Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergilerinin sorumludur.

2.Gümrük hakkında

1.Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır. 2.Ülkenizdeki gümrük departmanının neden olduğu gecikmelerden tedarikçiler sorumlu değildir. 3.Uluslararası ticaret sırasında ek maliyetler veya gecikmeler meydana gelebilir.Biz içtenlikle iade talebinde bulunmak veya olumsuz geribildirim bırakmak için bir neden olarak ek ithalat maliyetleri veya gümrükleme gecikmeleri kullanmamanızı umuyoruz.

3.Satış Sonrası Servis

Sevkıyattan önce malların kalitesini kontrol edeceğiz.Bazı beklenmedik sorunlar olursa, alıcı ile olan sorunları aşağıdaki yollarla dostça çözmeyi umuyoruz: 1.Kalite sorunu ise, alıcı doğrudan benimle iletişime geçebilir, size 12 saat içinde cevap vereceğim. 2.İnsan yapımı hasarlı, alıcılar tüm sorumluluğu üstlenirler.

4.Boyut ve renk

Bizim ürün boyutu hata olabilir, hata aralığında 1-2 cm.Ürün rengi ekran, ışık ve fotoğraflanan arka plan ve diğer nedenlerden dolayı hafif bir renk farkı olacaktır.Bu normal aralığa ait olmalıdır.

5.Geri bildirim

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen olumlu geribildirim bırakın ve bize 5 yıldız verin; Ürünlerimiz veya hizmetlerimiz hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önce bizimle iletişime geçin, herhangi bir sorunu çözmek ve sizin için en iyi hizmeti sunmak için elimizden geleni yapacağız,bu yüzden doğrudan geri bildirim vermeyin .İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Sırt Tipi Softback
Kapatma Tipi fermuarlı
Kaynak Anakara Çin
İç İç Yuvası Cep, Cep Telefonu Cebi, İç fermuarlı Cebi, İç Bölme, Bilgisayar Ara Katmanı
Taşıma Sistemi Hava Yastığı Kemeri
Astar Malzemesi Polyester
Ana Malzeme PU
Dekorasyon Perçinli, Dantelli
Desen Türü Hayvan Baskıları
Kapasite 20-35 Litre
Dış hiçbiri
Öğe Türü Çantalar
Tarz Kaya
Kolu / Kayış Tipi Yumuşak Sap
Cinsiyet Üniseks
Teknik Kabartma
Yağmur Kapağı No
Marka Adı Dışı Bağlı