Elektrikli Tekerlekli Sandalye joystick denetleyicisi Yedek Fırçalanmış 4P joystick denetleyicisi İle Fren Tekerlekli Sandalye Denetleyicisi

₺3 855.96 ₺2 390.70

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s256928

Tanım

1. Profesyonel: 0-50A çıkış akımı, çeşitli 24 V fırçalanmış DC motorlar için uygun, iyi aşınma direnci, paslanması kolay değil ve kullanımı güvenlidir.

2. Yüksek Güvenlik: EABS yamaçta park etme işlevine sahiptir, bıraktığınızda durabilir, yüksek güvenlik ve kontrolör hızı ayarlayabilir.

3. Hızlı ısı dağılımı: Alt kabuk , hızlı ısı dağılımı, çarpışma önleyici ve uzun servis ömrüne sahip ısı dağılımına sahip alüminyumdur.

4. Pürüzsüz Hız Değişimi: Joystick denetleyicisi sorunsuz başlar, yumuşak bir şekilde hızlanır ve yavaşlar ve hız değişimi ani durma hissi olmadan pürüzsüzdür.

5. İyi Uyumluluk: Joystick denetleyicisi, iyi uyumluluk, kolay kurulum ile büyük tekerlekli sandalye markalarına uyarlanabilir ve doğrudan takılıp çıkarılabilir.

Belirleme:

Öğe Türü: Joystick denetleyicisi

Fren Gerilimi: 24VDC

Fren Akımı: 300-3000mA

Şarj Akımı: 6A Maksimum

Su geçirmez Sınıf: IPX5 elektronik ekipman

Çalışma Sıcaklığı: -25 ° C ila +60°C

Depolama Sıcaklığı: -40°C ila +80°

Uygulanabilir Tahrik Motoru Formu: 24 V DC fırça motoru

Uygulama Kapsamı: Elektrikli tekerlekli sandalyeler, akıllı robotlar, eğlence ekipmanları, bar arabaları, uzaktan kumandalı araba, çeşitli mobil ürünler için izleme ve çalıştırma platformları

Malzeme: ABS

renk: siyah

Paket içeriği:

1 x Joystick denetleyicisi

3 x Bağlayıcı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin