Sıcak güneş kolye ışıkları kapalı açık, IP65 güneş uzaktan kumanda ışık sensörü ile avlu için(9.84 FT / kordon )

₺1 101.79 ₺683.06

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s26247

Tanım

Sıcak güneş kolye ışıkları kapalı açık, IP65 güneş uzaktan kumanda ışık sensörü ile avlu için(9.84 FT / kordon )

[Uzaktan kumanda ile Ayarlanabilir Parlaklık] - Işıkları açmak/kapatmak için bir düğme anahtarlı dış mekan güneş ışıkları.ışığı %100, %50, %25 arasında değişen çeşitlilikle istediğiniz gibi seçmeniz için 3 seviye farklı parlaklık vardır.

[Dönebilen ve uzun çalışma süresi] - GÜNEŞ panelı, panelin yeterli güneş ışığını emmesini sağlamak için 120° sola ve sağa ve 180° yukarı ve aşağı ayarlanabilir.Yüksek verimli güneş paneli ve 2200mAh şarj edilebilir pil ile güçlendirilmiştir.Şarj süresi: 6-8 saat.

[Çoklu Uygulamalar] - Güneş kolye ışıkları IP65 su geçirmezdir ve yağmur, fırtına, don vb.Gibi farklı hava koşullarına dayanabilir.

[Kurulumu kolay] - Güneş panelini duvara çok hızlı bir şekilde takabilir ve ardından kabloları bağlayabilirsiniz,lütfen taktığınızda konektör kablosunun gösterge okuna dikkat edin, konektör doğru bağlanmadıysa, ışığın sönmesine neden olabilir.Güneş gündüz şarj edilir ve karanlıkta otomatik olarak yanar.

[Kullanımı kolay] -2 Kolye ışıkları ayrı ayrı veya birlikte açılabilir. (Not: Uzaktan kumandanın açılıp kapanmasını kontrol etmek için alıcıyı ışığa yönlendirmesi gerekir.).

Malzeme: ABS

renk: gösterildiği gibi

Paket içeriği:

1 takım x ışıkları

1 x uzaktan kumanda

1 takım x kurulum aksesuarları

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı ıfu
Ampuller Dahil mi Evet
Sertifika hiçbiri
Kaynak Anakara Çin